Choď na obsah Choď na menu
 


Novinky

Doma ďalšia pekná výhra 

Domáci už v 5. minúte otvárali skóre, keď po rohu Lutišana sa z vnútra šestnástky presadil Boka. Ďalší gol prišiel v 13. minúte. Na rohový kop Boku si vyskočil Tavač a hlavou zvýšil na 2:0. Belko si všimol vybehnutého brankára a asi z 30 metrov sa ho snažil prekvapiť, ale brankár jeho pokus zneškodnil. Na konci polčasu sa vyznamenal Šmida, keď z čiary vyrážal tečovanú strelu. Na začiatku druhého polčasu zvýšil Dovičák po krásnej strele z 20 metrov na 3:0. O pár minút neskôr pridal hlavou gol Ondráš, ale pre ofsajd neplatil. Dobre hrajúci Lutišan pekne prešiel cez 5 hráčov hostí, ale jeho strelu brankár chytil. V ďalšej šancí sa po nahrávke od Boku ocitol Loderer, ktorý sa nemýlil a zvýšil na 4:0. Po centry od Jadroňa M. sa do šance dostal Tavač, ktorý hlavou nemieril presne. Na konci zápasu sa podarilo hosťom skórovať po nedorozumení v domácej obrane a znížili na konečných 4:1.

18.kolo ll.DOXXbet trieda 
TJ Považan Nezbudská Lúčka - TJ Fatran Krasňany 4:1 (2:0)

Zostava: Šmida- Samec,Ondráš,Tavač,Boka- Jadroň J.,Belko-Lutišan,Jadroň M.,Dovičák- Loderer

Góly: 5. Boka
       16. Tavač
       52. Dovičák 
       66. Loderer

žltá karta: 59. Šmida Š.

striedania: 11. Jadroň J. - Lonc
                63. Lutišan - Tichý
                75. Lonc - Fábel
                77. Loderer - Niník

 

Prvá prehra v sezóne

Veľmi smolný zápas pre hostí z Nezbudskej Lúčky. Hostia boli po celý zápas lepším mužstvom. Vytvorili si niekoľko sľubných šancí, ale ani jedna neskončila v sieti. 3 krát zachránila domácich konštrukcia brány a raz obranca domácich odkopával z bránkovej čiary. Ďalšie šance skončili mimo bránky. Domáci v 80. minúte využili chybu v hosťujúcej obrane a asi jedinou strelou medzi tri žrde sa ujali vedenia 1:0. Hostia si za predvedený výkon zaslúžili minimálne bod, ale aj po tejto prehre sa udržali na prvom mieste.

17. kolo ll.DOXXbet trieda
TJ Hlboké - TJ Považan Nezbudská Lúčka 1:0 (0:0)

Zostava:  Šmida-Lonc,Ondráš,Tavač,Boka-Jadroň J.,Belko-Lutišan,Jadroň M.,Dovičák- Mráčnik

Goly: -
žltá karta: 69. Tavač
striedania: 60. Mračník - Loderer
                65. Boka - Tichý
                79. Belko - Šmida

 

Striedajúci Loderer katom Bitarovej

V 14. minúte hostia využili chybu v domácej obrane a ujali sa vedenia 0:1, ale dlho sa z vedenia neradovali, keď sa v 15. minúte po rohu Lutišana hlavou presadil Jadroň M. a vyrovnal na 1:1. Pred koncom polčasu vystrelil spoza šestnástky Dovičák, ale jeho strela skončila len na brvne. Hneď na začiatku druhého polčasu naši zahrávali štandartku. Loptu si postavil Boka, ktorý svojím centrom našiel hlavu Ondráša a domáci sa ujali vedenia 2:1. V 66. minúte Jadroň M. krásne vysunul Loderera, ktorý si položil brankára a do prázdnej brány zvýšil na 3:1. Táto dvojica sa postarala aj o ďalší gol, keď Jadroň M. našiel vo vnútri šestnástky voľného Loderera a ten krížnou strelou stanovil skóre na 4:1. 

16.kolo II.DOXXbet trieda 
TJ Považan Nezbudská Lúčka - TJ Družstevník Bitarová 4:1 (1:1)

Zostava: Šmida-Samec,Ondráš,Tavač,Boka(85.Fábel)-Jadroň J.(84.Niník),Belko-Lutišan(75.Tichý),Jadroň M.,Dovičák- Mračník(61.Loderer)

Góly: 15. Jadroň M., 48. Ondráš, 66. a 80. Loderer

 

Dorast na jar s prvými bodmi

V sobotu privítali naši dorastenci súpera z dna tabuľky. Na poslednom mieste tápajúca sa OFK Teplička nad Váhom chcela skúsiť uchmatnúť aspoň nejaký bod začiatok zápasu sa im vydaril keď od 5. minúty viedli ale to bolo z ich strany všetko. Do polčasu sa podarilo domácim vyrovnať zásluhou Lonca v 34. minúte. V druhom polčase to už bola spanilá jazda TJ POVAŽAN keď v 63. a 64. minúte skóroval opäť Lonc a zavŕšil hetrik potom ešte pridali góly 78. minúte Tichý z pokutového kopu a 89. minúte Jánošík. 

TJ Považan Nezb. Lúčka - OFK Teplička nad Váhom (Dolná Tižina) 5:1

Zostava:Beháň-Tichý,Ondráš,Lonc,Škripek,Samec,Gábor,Šmída, Rosival(78.Krivko),Jánošík,Michulek

Góly:34., 63. a 64. Lonc, 78. Tichý, 89. Jánošík

 

Žiaci na začiatok s prehrou 

V nedeľu naši žiaci nastúpili na prvý zápas jarnej časti. Na domácom ihrisku privítali chlapcov z Tepličky nad Váhom a prehrali v pomere 0:9. Smutné na tom bolo to že našich žiakov sa nazbieralo len deväť, možno keby boli v plnom počte mohol zápas inak vyzerať.

TJ Považan Nezb. Lúčka - OFK Teplička nad Váhom 0:9

Zostava: Beháň-Adamé,Štadaniová,Kulmanvá,Dudusová,Gacho, Dudus,Štadani,Šupej

 

Gól mesiaca 

V ankete Gól mesiaca za mesiac október v sezóne 2015/2016 bol nominovaný aj gól nášho hráča Tomáša Boku ktorý tuto anketu vyhral. Pred Tomášom vyhral tuto anketu ešte aj ďalší Tomáš. Tomáš Lutišan vyhral túto anketu v sezóne 2014/2015.

Tomáš Boka

Tomáš Lutišan

 

Stále na prvom mieste

V prvom polčase mali viac loptu na svojich nohách hostia, ale svoje šance nedokázali premeniť a raz domácich zachránila konštrukcia bránky po strele Jadroňa M. Druhý polčas bol vyrovnanejší, keď si dokázali vytvoriť nejaké šance aj domáci. Veľkú šancu hostí zahodil Mračník, keď strelu z vnútra šestnástky nedokázal umiestniť a trafil len v strede brány stojaceho brankára. V 75. minúte zahrával štandartku Boka. Po jeho centry sa v šestnástke najlepšie zorientoval Lutišan, ktorý svojou strelou prekonal brankára domácich a hostí poslal do vedenia 0:1. Toto jedno gólové vedenie si hostia udržali a pripísali si ďalšie 3 body do tabuľky.

15. kolo ll.DOXXbet trieda

ŠK Lietava - TJ Považan Nezbudaká Lúčka 0:1 (0:0)

zostava: Šmída Š.-Boka,Ondráš,Samec,Dovičák-Lutišan,Jadroň J. (82.Tavač),Jadroň M.,Belko,Loderer (85.Tichý)-Mráčnik (79. Šmída R.)

gol: 75. Lutišan 

 

Druhý prehratý zápas v rade a zasa vysoko 

Náš dorast vycestoval na pôdu do Bitarovej kde zasa prví polčas nebol až taký zlý keď inkasovali len jeden gól  ale tento krát inkasovali v druhom polčase až šesť gólov a tak podľahli chlapcom z Bitarovej 7:0

TJ Družstevník Bitarová - TJ Považan Nezbudská Lúčka 7:0 (1:0)

zostava: Franek - Tichý,Lonc,Samec,Rosival,Gábor,Michulek,

Jankovský,Dikoš (46. Jánošík),Pastorek (63. Krivko),Svrček

 

Body ktoré sa cenia 

Zápas, v ktorom išlo o veľa, veď hostia boli na 4. mieste so stratou 3 bodov na našich. Domáci sa dlho nemohli dostať do svojej hry, ale boli to domáci, ktorí hrozili. Najprv sa Ján Jadroň dostal k odrazenej lopte a zo šestnástky vystrelil, ale lopta išla vysoko nad brvno. V ďalšej šancí sa ocitol Mračník, jeho volej skončil len na ochrannom site. O pár minút neskôr Ondráš pekným pasom našiel Boku, ale jeho volej presvišťal ponad brvno. Hostia zahrozili v 20. minúte, keď strelu hosťujúceho hráča na dvakrát zlikvidoval Šmida. Bola to jediná väčšia šanca hostí. Na druhej strane sa Dovičák pekne uvoľnil v šestnástke, ale jeho strela skončila nad bránou. Po krásnej nahrávke od Jadroňa M. sa do veľkej šance dostal Mračník, ktorý zoči voči brankárovi nedal. Jeho strelu chytil hosťujúci brankár. V 42. minúte bol na rohu šestnástky faulovaný Dovičák. K štandartke sa postavil Boka a ten nádherným centrom našiel hlavu Ondráša, čím sa domáci ujali vedenia 1:0. V druhom polčase veľa šancí nebolo, hra sa kúskovala a hostia nevedeli nájsť recept na domácu obranu. Na konci zápasu mal po Jadroňovom centry šancu Lonc, ale jeho strela z ťažkej pozície skončila vedľa.

 

14.kolo II.DOXXbet trieda
TJ Považan Nezbudaká Lúčka - TJ Hvozdnica 1:0 (1:0)

zostava: Šmida-Samec,Ondráš,Tavač,Dovičák-Jadroň J.,Belko-Lutišan(74.Tichý),Jadroň M.,Boka(58.Lonc)-Mračník(67.Loderer)

žltá karta: Samec

gol: 42. Ondráš

 

Zlý začiatok sezóny pre dorast

V štrnástom kole sa dorast stretol vo vzájomnom dueli s Šk Lietava tento zápas sa už od začiatku hral len na jednu bránku síce v prvom polčase naši dorastenci dostali len jeden gól ale v druhom ich dostali až päť takže v konečnom súčte naši chlapci prehrali 0:6.

TJ Považan Nezbudská Lúčka - ŠK Lietava 0:6 (0:1)

zostava: Jánošík - Tichý,Lonc,Samec,Šmída,Gábor,Michulek,Franek, Dudusová,Kulmanová,Stadaniová   

Príspevky, ktoré sa týkajú žiakov budú označené červenou farbou!
Príspevky, ktoré sa týkajú dorastencov budú označené zelenou farbou!
Príspevky, ktoré sa týkajú dospelých budú označené modrou farbou!
Ostatné príspevky budú označené oranžovou farbou!
 
Znovu začíname
Po dlhšom čase znovu budeme pridávať príspevky a informácie ohľadom diania v našom klube.
 
V nedeľu 1.kolo Doxxbet triedy
Už túto nedeľu 3. augusta 2014 sa začne I. a II. Doxxbet trieda dospelých a takisto začínajú mládežnícke súťaže. TJ Považan N.Lúčka vycestuje v prvom kole II.Doxxbet triedy ku ašpirantovi na postup - TJ Družstevník Hôrky. Naši dorastenci majú 1.kolo odložené a žiaci začínajú súťaž o 2 týždne neskôr.
 
TJ Považan N.Lúčka víťazom futbalového turnaja v Strečne
27.7.2014 FK Strečno zorganizoval pri príležitosti 90.výročia založenia klubu futbalový turnaj za účasti týchto mužstiev: FK Strečno, TJ Považan N.Lúčka, FK Idop Lipovec, FK Horní Tošanovice(CZE). V rannej pekelnej horúčave sa stretli tieto semifinálové dvojice: Strečno zvíťazilo vysoko 5:1 nad českým tímom Horní Tošanovice a stalo sa tak prvým finalistom. V druhom semifinále sa podarilo našim chlapcom poraziť postupujúce mužstvo do V.ligy FK Idop Lipovec 2:0 po dvoch góloch J.Ďuriša. Stali sme sa tak druhým účastníkom finále, v ktorom nás čakal odveký rival FK Strečno. V turnajovej prestávke odohrali priateľský zápas domáci žiaci proti Baník Stráňavy. Strečno zvíťazilo 8:1. V zápase o 3.miesto, v ktorom vreli nervy ako keby sa hralo o prvé sa stretli Horní Tošanovice s Lipovcom. Šťastnejší boli tí spoza hraníc - teda Horní Tošanovice, ktorým sa podarilo zvíťaziť 4:2 a získali tak bronzovú priečku. Každý však čakal na veľké finále, veľké derby, ktoré je v súčasnosti málokedy vidieť. FK Strečno - TJ Považan N.Lúčka. Zápas mal náboj, veď Nezbuďanci mali čo vraciať z pred dvoch týždňov, keď Strečanci vyhrali turnaj u nás. Avšak domáci boli tí, ktorým sa podarilo otvoriť skóre, avšak strelcom bol nezbudský hráč Marián Sedúch, ktorý svoju hlavičku umiestnil do rohu Niníkovej brány - 1:0. Našim sa však do polčasu podarilo vyrovnať po krásne akcii, ktorú zakončil L.Tavač - 1:1. V druhom polčase sa tlak nervov stupňoval stále viac a viac. Približne v 73. minúte sa podarilo skórovať našim chlapcom na 1:2, keď autorom gólovej a zároveň víťaznej hlavičky bol R.Šmida. Strečno zvýšilo troška svoj tlak, ale do väčšej šance sa nedostalo a tak sa víťazom futbalového turnaja stali naši chlapci z N.Lúčky. Mimochodom Nezb. Lúčka vyhrala v Strečne po 15 rokoch.
 
Výsledky:
Semifinále:
Strečno 5:1 Horní Tošanovice
Nezb. Lúčka 2:0 Lipovec
 
Zápas o 3 miesto:
Horní Tošanovice 4:2 Lipovec
 
FINÁLE:
FK Strečno 1:2 TJ Považan N.Lúčka
 
Konečné umiestnenia:
1. TJ Považan Nezbudská Lúčka
2. FK Strečno
3. FK Horní Tošanovice
4. FK Idop Lipovec
 
Individuálne ocenenia:
Najlepší strelec: -- (FK Horní Tošanovice) - 3 góly
Najlepší brankár: Matej Bukovinský (FK Strečno)
Najlepší hráč: Jakub Ďuriš (TJ Považan N.Lúčka)
Memoriál Karola Najšla pre FK Strečno
13. júla 2014 sa uskutočnil 31. ročník futbalového turnaja pod názvom Memoriál Karola Najšla. Zúčastnené tímy: TJ Považan Nezbudská Lúčka, TJ Fatran Krasňany, FK Strečno, TJ Družstevník Bitarová. V semifinále sa stretla domáca Nezb. Lúčka proti Krasňanom, v ktorom sa zrodila divoká remíza 4:4 a na pokutové kopy postúpili domáci futbalisti. V druhom semifinále na seba narazili FK Strečno a TJ Družstevník Bitarová. Bitarová sa veľmi dlho držala s nerozhodným výsledkom, ale boli to práve oni, ktorí nakopli piatoligistov svojim vlastným gólom na 1:0. Strečno nakoniec porazilo Bitarovú vysoko 5:0. V prestávke medzi zápasmi sa stretli starí páni: Bečkari Nezb. Lúčka - Medvedi Strečno. Zápas skončil nerozhodne 1:1, ale na pokutové kopy bol šťastnejší tím spoza rieky - Medvedi Strečno. Zápas o 3.miesto vyhrali Krasňany nad Bitarovou 4:0. Každý však čakal na veľké finále, kde sa mali stretnúť dvaja odvekí rivali - TJ Považan Nezbudská Lúčka - FK Strečno. Tento derby zápas mal svoju úroveň aj kvalitu. Gól však v riadnom hracom čase nepadol do žiadnej siete a tak nasledoval rozstrel pokutových kopov. Tam sa mýlili traja strelci, bohužiaľ dvaja z nich boli domáci futbalisti a Memoriál Karola Najšla ako aj putovný pohár putoval do Strečna. Veľmi sklamaní boli domáci futbalisti, ktorým sa tento turnaj nepodarilo vyhrať už 7 rokov, z ktorých prehrali 6x finále(čiže boli druhí). Celý deň sa o zábavu postaral hlásateľ Don Kamilo spolu s DJ Petrom Hrašnom.
 
Výsledky:
Semifinále:
Nezb. Lúčka 4:4 Krasňany, pok.kopy 6:5
Strečno 5:0 Bitarová
 
Zápas o 3 miesto:
Bitarová 0:4 Krasňany
 
FINÁLE:
TJ Považan Nezb. Lúčka 0:0 FK Strečno
pok.kopy 3:4
Konečné umiestnenia:
1. FK Strečno
2. TJ Považan Nezb. Lúčka
3. TJ Fatran Krasňany
4. TJ Družstevník Bitarová
 
Individuálne ocenenia:
Najlepší strelec: Pavol Ripel (TJ Fatran Krasňany)
Najlepší brankár: Miroslav Turčan (FK Strečno)
Najlepší hráč: Marián Sedúch (TJ Považan N.Lúčka)
 
Chceme sa aj touto cestou poďakovať organizátorom turnaja ako aj všetkým sponzorom a všetkým tým, ktorí pomáhali pri turnaji.
Víťazstvo na Memoriáli Adama Krajčíka v Krasňanoch
Dňa 28. júna 2014 sa konal 2. ročník Memoriálu Adama Krajčíka v Krasňanoch, na ktorom mali štartovať tieto 4 mužstvá: TJ Fatran Krasňany, TJ Fatran Varín, TJ Považan Nezbudská Lúčka, Gmina Strumieň(POL). Avšak Poliaci sa na turnaj nedostavili, čo narušilo celý program organizátorom a tak museli zmeniť pravidlá turnaja. Hralo sa každý s každým tabuľkovým systémom. Náš celok zvíťazil nad oboma súpermi a tak si odniesol cenu za 1. miesto.
Výsledky:
Krasňany 3:1 Varín
Krasňany 1:2 Nezb. Lúčka
Nezb. Lúčka 2:0 Varín
 
Konečné umiestnenia:
1. TJ Považan Nezbudská Lúčka
2. TJ Fatran Krasňany
3. TJ Fatran Varín
MEMORIÁL KAROLA NAJŠLA
 
TJ Považan Nezbudská Lúčka Vás všetkých srdečne pozýva dňa
13. júla 2014 od 9:00 
na 31. ročník futbalového turnaja s názovm MEMORIÁL KAROLA NAJŠLA. Turnaj sa odohrá na futbalovom štadióne Na Námelí(Nezb.Lúčka). Zúčastnené tímy: TJ Považan N.Lúčka,FK Strečno, TJ Fatran Krasňany, TJ Družstevník Bitarová.
 
Program:
9:00    1.semifinále: TJ Považan N.Lúčka - TJ Fatran Krasňany
11:00  2.semifinále: TJ Družstevník Bitarová - FK Strečno 
13:00  exhibičný zápas starých pánov: Bečkari N.Lúčka - Internacionali Medvedi Strečno
15:00  Zápas o 3.miesto
17:00  FINÁLE
19:00  Vyhodnotenie turnaja
 
O občerstvenie je postarané!
Diskotéka do skorého rána (DJ Peter) !
 
Tešíme sa na Vás!
Fantastický Jašurek zvíťazil nad N.Lúčkou
22.kolo I.triedy dospelých dalo dokopy dve Lúčky - Kotrčinú a Nezbudskú. Naši odohrali najlepší prvý polčas v sezóne, keď viedli 1:2. Tento polčas mohol kľudne skončiť 0:5 a nikto by nič nepovedal, ale naši nepremenili veľké šance, ktoré si vypracovali. Na konci prvého polčasu znížil z pokutového kopu B.Jašurek. Druhý polčas naši ako keby vymenení dostali za 7 minút tri góly, čo rozhodlo o víťazstve domácich. Gólovú poistku pridal v 81.minúte svojím štvrtým gólom v zápase vynikajúci Branislav Jašurek. Kotrčiná Lúčka tak zvíťazila takým istým výsledkom doma ako u našich na jeseň.
OFK Kotrčiná Lúčka 5:2 TJ Považan N.Lúčka (1:2)
G: 44.(11m),49.,56.,81. B.Jašurek, 53.M.Šmárik - 5.M.Sedúch, 28. P.Staňo
Strelecký koncert našich dorastencov v Bitarovej
Dorastenci odohrali 22.kolo v Bitarovej. So súperom, s ktorým sa ťažko vyhráva a naši s nimi odohrali vždy vyrovnané zápasy tomu tentokrát priebeh zápasu nenasvedčoval. Naši dorastenci po fantastickej hre nadelili domácim deväť gólov a vysoko zvíťazili 9:1. Hetrikom sa blysol R.Šipčiak.
TJ Družstevník Bitarová 1:9 TJ Považan N.Lúčka (0:4)
G: 4.,44.,64. R.Šipčiak, 22.,72. R.Šmida, 70.,81. An.Tichý, 40. M.Lonc, 84. J.Melo
V zápase dvoch Lúčok úspešnejšia Lietavská
Žiaci vycestovali v nedeľu do Lietavskej Lúčky. Zápas musel rozhodovať po lose tréner našich P.Niník, pretože hlavný rozhodca p.Torčík sa na zápas nedostavil. Celý zápas sa niesol v znamení domácich, aj keď to boli naši, ktorí strelili prvý gól, bohužiaľ z ofsajdu. Domácim sa podarilo dvakrát skórovať z rohového kopu a tak prvý polčas skončil 2:0. Akú-takú nádej pre našich dal v 55.minúte pekným gólom M.Ondráš. Tlak domácich sa zvyšoval a vyústil v závere dvoma gólmi, ktorými si poistli 3 body. V 70.minúte upravil na konečných 4:2 M.Šipčiak.
ŠK Cementáreň Lietavská Lúčka 4:2 TJ Považan N.Lúčka (2.0)
G: 55. M.Ondráš, 70. M.Šipčiak
Po prehre s Fačkovom opäť na chvoste
Vo veľmi upršanú nedeľu naši chlapci privítali TJ Fačkov. Nad ničím iným ako víťazstvom sa ani nerozmýšľalo. Zápas bol veľmi vyrovnaný. Šance boli na oboch stranách. Jedinú v zápase premenili hostia z Fačkova v 39.minúte. V 42. minúte kopali domáci pokutový kop, ale Michal Belko opät nepremenil. Druhý polčas naši mierne zatlačili, ale nepodarilo sa im skórovať z ničoho a tak prehrali prekvapivo doma s Fačkovom 0:1. A keďže Bánová "B" svoj domáci zápas vyhrala, naši sa opät prepadli na dno tabuľky.
TJ Považan N.Lúčka 0:1 TJ Fačkov (0:1)
G: 39. T.Ligas
V 42.min. nepremenil M.Belko 11m!
Jednoznačné víťazstvo nad posledným tímom tabuľky
Dorastenci v sobotu privítali posledný celok tabuľky - FK Trnové, ktoré pravdepodobne vypadne z I.triedy. Naši nepripustili žiadne prekvapenie a jednoznačne Trnové rozobrali výsledkom 6:0. 
TJ Považan N.Lúčka 6:0 FK Trnové (3:0)
G: 15.,68.M.Lonc, 12.D.Kyselica, 32.T.Hruška, 54.R.Šipčiak, 72.An.Tichý
Ďalšia domáca prehra
Žiakov čakal anglický týždeň, keďže odohrali 2 zápasy za jeden týždeň. V nedeľu privítali FK Terchovú, ktorá bola mierne lepším tímom ako naši a podarilo sa im zvíťaziž 3:1. O jediný gól našich sa postaral Samuel Šipčiak.
TJ Považan N.Lúčka 1:3 FK Terchová (1:2)
G: 33.S.Šipčiak
Dohrávka so Stráňavmi poznačená inzultáciou rozhodcu
Žiaci odohrali vo štvrtok 8.mája dohrávku proti OŠK Baník Stráňavy. Zápas mal veľmi dobrú úroveň. V prvom polčase boli domáci lepším celkom. No hneď na úvod toho druhého sa radovali z gólu hostia. Našim sa podarilo vyrovnať z penalty, keď skóroval T.Škripek. Tomu istému hráčovi sa podarilo strhnúť vedenie na našu stranu, keď premenil svoj samostatný nájazd - 2:1. 5 minút pred koncom stretnutia hlavný rozhodca odpískal pokutový kop pre Stráňavy a bolo 2:2. Avšak bežala 68.minúta, keď sa rútil sám na bránu T.Škripek, hlavný rozhodca Peter Mazúr odpískal ofsajd, čo nahnevalo Škripka a pustili sa do seba. Hlavný rozhodca po tomto incidente ukončil zápas predčasne a posúdil, že sa jednalo o inzultáciu. Zápas mal dohru za zeleným stolom, kde sa o výsledku rozhodla v prospech hostí - 0:3.
TJ Považan N.Lúčka 2:2 OŠK Baník Stráňavy (0:0) - kontumačne 0:3
G: 49.(11m), 52. T.Škripek
Zástranie nás porazilo rozdielom triedy
Áčko vycestovalo v nedeľu do Zástrania, s ktorým sa im nepodarilo vyhrať už pekne dlhý čas. Už v 2.minúte stretnutia sa domáci ujali vedenia po góle ich najlepšieho strelca Škorvánka. Domáci boli lepším celkom počas celého zápasu a naši pôsobili veľmi nekompaktne. V 30.minúte po faule Bielika kopali penaltu, ktorú premenil A.Šmehýl. Zástranie pridalo ešte jeden gól do konca zápasu a tak vyhrali nad N.Lúčkou rozdielom triedy.
FK Zástranie 3:0 TJ Považan N.Lúčka (2:0)
G: 2.,81. J.Škorvánek, 30.A.Šmehýl(11m) 
Z Kamennej Poruby doviezli iba bod
Dorastenci odohrali 21.kolo I.triedy dorastu na ihrisku v Kamennej Porube. Na jeseň doma s týmto celkom remizoval 3:3. Naši viedli už v 5.minúte stretnutia, keď gól strelil najlepší strelec našich Milan Urbaník. Dlho sa z gólu neradovali, pretože domácim sa podarilo vyrvonať o minútu neskôr. Naši mali územnú prevahu, vytvorili si väčšie šance ako domáci. V 80. minúte Milan Urbaník premenil jednu z nich a bolo 2:1 pre našich. Opäť sa z tohto gólu dlho radovať nemohli, pretože domácim sa podarilo vyrovnať v 86.minúte.Naši si tak odviezli iba bod.
OŠK Kamenná Poruba 2:2 TJ Považan N.Lúčka (1:1)
G: 5.,80. M.Urbaník
Katastrofálny úvod a zahodené veľké šance
Žiaci odcestovali v nedeľu do Kamennej Poruby, s ktorou si doma poradili výsledkom 2:1. Zaspatý úvod stretnutia rozhodol o víťazstve domácich. Už v 15.minúte N.Lúčka prehrávala 3:0. No od tohto momentu ako keby sa zobudili a domácich už k ničomu vážnejšiemu nepustili. Naši mali hru pod kontrolou, vytvárali si šance, no podarilo sa im premeniť iba jednu a to konkrétne S.Šipčiakovi. Veľké šance zahodili Ľ.Dikoš, S.Šipčiak, P.Horecký, ale aj M.Šipčiak mal také pološance. Futbal sa nehrá na šance, ale na góly a tých dali domáci viacej.
OŠK Kamenná Poruba 3:1 TJ Považan N.Lúčka (3:0)
G: 39.S.Šipčiak
Mladý Šipčiak rozhodol o prvom víťazstve na ihrisku súpera
Naše mladé pušky odohrali cez sviatok 1.5. dohrávku 14.kola, keď cestovali do neďalekej Nededze. Naši odohrali veľmi pekné stretnutie, hlavne v prvom polčase si vytvárali akcie. Na úvod stretnutia peknou prihrávkou od S.Šipčiak, ktorý našiel svojho mladšieho brata Miška na pravom krídle, ten z prvej nahrával pred šestnástkou, kde čakal J.Dudus, ale bol faulovaný. Z nariadeného priameho kopu presne trafil kapitán mužstva M.Ondráš. Domácim sa podarilo vyrovnať v druhom polčase, avšak nakoniec sa tešili z 3 bodov naši chlapci, keď skóroval po prvýkrát v "majstráku" mladý Miško Šipčiak.
OŠK Nededza 1:2 TJ Považan N.Lúčka (0:1)
G: 11. M.Ondráš, 60.M.Šipčiak
Po dvoch góloch M.Ondráša sa naši odlepili z dna tabuľky
19. kolo I.triedy dospelých privítalo naše áčko Veľké Rovné. Naši mali čo vracať, keďže práve na ihrisku vo Veľkom Rovnom utrpeli zatiaľ najvyššiu prehru v sezóne(6:0). N.Lúčka sa ujala vedenia už v 15.minúte po krásnej akcii T.Mračník - M.Dovičák a na konci zakončoval M.Ondráš. No dlho sa naši neradovali, pretože o dve minúty už bolo vyrovnané peknou strelou od brvna - 1:1. V 29.minúte sa veľmi škaredo zranil B.Horecký, ktorý si zlomil ľavú ruku. Týmto mu prajeme skoré uzdravenie. Vystriedal ho M.Bolibruch. V 32. minúte sa opäť tešili hráči N.Lúčky, keď skóroval opäť M.Ondráš - 2:1. Hostia ako rozohrali, loptu stratili a naši boli zase v útoku. V šestnástke bol faulovaný M.Ondráš. Hlavný rozhodca ukázal hosťujúcemu brankárovi Kormanovi červenú kartu a tak musel chytať hráč z poľa, keďže náhradného brankára nemali. Loptu na biely bod si postavil faulovaný hráč, ktorý tak mohol dosiahnuť hetrik, ale náhradný "brankár" mu vystihol smer a vyrazil. Prvý polčas skončil 2:1. V druhom polčase výhodou hrou o jedného hráča navyše naši nedokázali zúžitkovať, boli herne nervózni. Vytvorili si nejaké šance, ale nepodarilo sa im ani jednu premeniť. Hostia mali nebezpečné protiútoky, ktoré však gólom neskončili. V 83.minúte bola odpískaná ruka v šestnástke, no tentokrát sa postavil ku jedenástke M.Belko. Hráč, ktorý nahradil vylúčeného brankára opäť vystihol smer a penaltu vyrazil. Naši mohli dať poistku troch bodov, no dokonca ostávalo ešte dosť minút na vyrovnanie. Našťastie gól už nepadol a tak N.Lúčka si pripísala ďalšie 3 body, čím preskočila Bánovú "B", ktorá doma zaváhala zo Zástraním.
TJ Považan N.Lúčka 2:1 TJ Štart Veľké Rovné (2:1)
G: 15.,32. M.Ondráš - 17.R.Behrík
Zostava: Niník - B.Horecký(29.M.Bolibruch,75.L.Tavač), M.Sedúch, P.Staňo, J.Staňo - M.Dovičák, M.Belko, M.Ondráš, P.Danihel - T.Lutišan, T.Mračník(46.P.Kubička)
Andrej Tichý zavelil k obratu
Dorastencovi čakal v sobotu súper z Veľkého Rovného. U nich len remizoval 0:0, keď zápas odohrali iba deviati. Na odvetu ich bolo dosť, no aj napriek peknej hre sa našim v prvom polčase nepodarilo skórovať.V 41.minúte dokonca J.Melo nepremenil pokutový kop. V úvode druhého polčasu Š.Šmidovi sa lopta vyšmykla z ruky a hosťujúci hráč pohodlne doklepol do prázdnej brány - 0:1. O 5 minút neskôr však naši kopali štandartku a v šestnástke si našla lopta kapitána Andreja Tichého, ktorý hlavou pohodlne skóroval - 1:1. V 64.minúte dostal peknú prihrávku T.Mračník, ktorý ju využil na otočenie stavu. J.Melo si nahradil svoju jedenástku pridaním tretieho gólu v sieti hosťujúceho gólmana. Na konečných 4:1 upravil peknou strelou skoro z polovice ihriska J.Noga.
TJ Považan N.Lúčka 4:1 TJ Štart Veľké Rovné (0:0)
G: 58.An.Tichý, 64.T.Mračník, 77.J.Melo, 81.J.Noga
Zostava: Š.Šmida - B.Horecký(79.M.Chebeň), T.Mračník(83.M.Ondráš), J.Noga, M.Dávidík - R.Šipčiak, T.Hruška, M.Lonc, An.Tichý - J.Melo, R.Šmida
Prvý jarný bodík
Naši žiaci privítali v nedeľu Veľké Rovné, kde na jeseň vyfasovali 11:0. Zápas u nás bol veľmi vyrovnaný, no prvý gól strelili hostia. Dlho sa však neradovali, pretože o pár minút si dali vlastný gól a bolo vyrovnané. V prvom polčase mal veľkú šancu Ľ.Dikoš, ale svoj nájazd nepremenil. V druhom polčase už veľké šance neboli a tak sa naši chlapci mohli radovať z prvého jarného bodu.
TJ Považan N.Lúčka 1:1 TJ Štart Veľké Rovné (1:1)
G: 19.vlastný
Zostava: Leščinský - Samec, Ondráš, Franek, Jánošík, Horecký, Dudusová, Dikoš, S.Šipčiak, M.Šipčiak, Krivko
Striedali: Kulmanová, Štadani, Šupej, Hurka
Líder tabuľky nepripustil prekvapenie kola
V 18.kole I.triedy dospelých narazili naši chlapci na lídra tabuľky - ŠK Štiavnik. Prvý polčas bol veľmi vyrovnaný. V 24.minúte hlavný rozhodca p. Oravec st. odpískal penaltu pre domácich. Niník však vystihol smer Pobijákovej jedenástky a tak bolo 0:0. Avšak tento stav sa menil hneď z následného rohového kopu, keď domáci hráč zahral štandartku, lopta letela vo vzduchu a hlavný rozhodca fúkol do píšťalky. Všetci prestali hrať až na J.Šutaru, na ktorého letela lopta a zakončil do brány. Na počudovanie všetkých bol gól uznaný - 1:0. V 33.minúte však naši vyrovnali po hlavičke B.Horeckého, ktorému nahrával M.Ondráš. Dlho však remíza nebol, pretože už v 39.minúte strelil gól domáci P.Pobiják a bolo 2:1. V druhom polčase to bolo zo strany Štiavnika opatrné, predsa viedli nad posledným celkom tabuľky len o jeden gól. Naši sa snažili o zrovnanie, avšak do väčšej šance ich domáca obrana nepustila. N.Lúčka hrala všetko dopredu, vysunula aj obrancov. V 85.minúte domáci prečíslili našu obranu a využili to na poistku 3 bodov.
ŠK Štiavnik 3:1 TJ Považan N.Lúčka (2:1)
G: 25.J.Šutara, 39.P.Pobiják, 85.J.Všelko - 33.B.Horecký
Zostava: Niník - J.Staňo, P.Staňo, L.Tavač, D.Sedúch(46.P.Honko) - B.Horecký, M.Belko, M.Ondráš, T.Lutišan - T.Mračník(82.P.Danihel), P.Kubička(52.D.Ilovský)
Dva rýchle góly rozhodli o víťazstve N.Lúčky
Dorastenci vycestovali v sobotu do Rašova. V úvode zápasu sa hneď presadili dvaja strelci. Najprv v 10.minúte kapitán Andrej Tichý a o dve minúty neskôr Miloš Lonc. Naši chlapci však súpera dosť podcenili, zahrávali sa s ním a gól do polčasu už nestrelili. Po polčase striedali Mračník a Horecký, ktorých nahradili Kyselica a Noga. Domácim sa podarilo znížiť stav na 1:2. To našich prebudilo a opäť dali dva góly po sebe. V 60.minúte to bol opäť kapitán mužstva Andrej Tichý a na konečných 4:1 upravil Milan Urbaník.
Družstevník Rašov 1:4 TJ Považan N.Lúčka (0:2)
G: 10.,60. An.Tichý, 12.M.Lonc, 69.M.Urbaník
Zostava: Š.Šmida - M.Dávidík, B.Horecký(46.D.Kyselica), M.Lonc, R.Šmida - R.Šipčiak, T.Hruška, T.Mračník(46.J.Noga), An.Tichý - J.Melo, M.Urbaník
Desaťgólová nádielka od Zbyňova
V sobotu odohrali zápas naši žiaci v Zbyňove. Polčasové rovnomerné výsledky ukázali konečný stav 10:0. Po troch jarných zápasoch naši chlapci ešte neskórovali a naopak inkasovali už 25 gólov. Musíme podotknúť, že žreb im vylosoval prvé tri kolá ťažkých súperov, pretože všetky tímy sú na popredných miestach.
TJ Zbyňov 10:0 TJ Považan N.Lúčka (5:0)
G: --
Zostava: Jánošík - Ondráš, Samec, Krivko, Štadani, Horecký, Dudusová, S.Šipčiak, M.Šipčiak, Dikoš, Hurka
V derby zápase sa konečne tešili hráči N.Lúčky
V 17.kole I.triedy dospelých žreb prisúdil derby zápas medzi TJ Považan N.Lúčka a TJ Fatran Varín. Hostia, ktorí vyhrali doteraz všetky 3 stretnutia a s cieľom na postup do V.ligy, nič iné ako výhru nebrali. Avšak ako to býva v takýchto derby zápasoch, či je jedno mužstvo prvé a druhé posledné, derby nikdy nemá favorita. V prvom polčase boli lepší hráči N.Lúčky. Tlačili sa viac pred šestnástku súpera, čím nútili obranu hostí ku chybám. V 33.minúte centroval do šestnástky M.Sedúch, kde našiel Ondráša, ktorý peknou hlavičkou presunul na voľného Mračníka ten sa nemýlil - 1:0. V druhom polčase chceli Varínci vyrovnať, ale do vyloženej šance sa nedostali. V 86. minúte mohol rozhodnúť L.Tavač, avšak hlavou nastrelil brvno. Tomuto hráčovi nie je súdené dať gól. Domáci mali väčší počet striel na bránu, no ujala sa iba jedna. Zápas rozhodol mladučký Mračník a tak sa v tomto derby zápase radovali hráči N.Lúčky, ktorý zaknihovali len tretie víťazstvo v sezóne. Na predposlednú Bánovú "B" strácajú už iba jeden bod.
TJ Považan N.Lúčka 1:0 TJ Fatran Varín (1:0)
G: 33. T.Mračník
Zostava: Niník - J.Staňo, M.Sedúch, P.Staňo, D.Sedúch(90.D.Ilovský) - T.Lutišan, M.Belko, M.Ondráš, M.Dovičák - P.Kubička(88.B.Horecký), T.Mračník(70.L.Tavač)
ŽK: Kubička, Tavač
Po neoslnivom výkone iba remíza
Dorastenci, ktorí vyhrali doteraz všetky 3 stretnutia v jarnej časti chceli vyhrať aj ten domáci proti OŠK Nededza, kde na jeseň remízovali 1:1. Naši ako keby zaspatí, hneď v úvode mali hostia veľkú šancu, ale Š.Šmida vychytal. Nezbuďanci sa v prvom polčase nedostali ani ku strele. Nededza mala územnú prevahu, čo vyvrcholilo gólom na 1:0. V 52.minúte bol v šestnástke faulovaný R.Šmida a jedenástku premenil J.Melo - 1:1. Druhý polčas hrali naši lepšie ako ten prvý, no aj tak to nebol výkon ako v predchádzajúcich zápasoch. V poslednej desaťminútovke mohol rozhodnúť R.Šipčiak, ale nastrelil tyč. Gól už nepadol a tak naši prvýkrát na jar zaváhali.
TJ Považan N.Lúčka 1:1 OŠK Nededza (0:1)
G: 52. J.Melo (11m)
Zostava: Š.Šmida - M.Dávidík(36.M.Chebeň), B.Horecký, J.Noga(46.T.Mračník), Ad. Tichý - An.Tichý, M.Lonc, R.Šipčiak, D.Kyselica - J.Melo, R.Šmida
Štvorgólové víťazstvo pre ŠK Štiavnik
Naši žiačikovia nastúpili v nedeľu na prvý domáci jarný zápas proti ŠK Štiavnik. Prvý zápas na ihrisku súpera skončil jednoznačne pre Štiavnik, keď vyhrali 12:0. Doma však naši chlapci bojovali. Až kým neprišla 30.minúta stretnutia, keď sa nepekne zranil Lukáš Gábor, ktorý inkasoval do hlavy škaredý úder. Bol prevezený do nemocnice, kde si ho nechali na pozorovanie. Týmto mu vedenie TJ Považan praje skoré uzdravenie.
Akonáhle L.Gábor vystriedal, o 2 minúty na to sa hostia ujali vedenia. Na začiatku druhého polčasu zvýšili svoj náskok o 2 góly. Naši mali šance, hlavne S.Šipčiak, ktorý hral vynikajúco, ale nepodarilo sa mu premeniť ani jednu. Hostia pridali do konca ešte dva góly a tak si odniesli z Nezbuda všetky 3 body.
TJ Považan N.Lúčka 0:4 ŠK Štiavnik (0:1)
G: --
Zostava: Leščinský - Ondráš, Samec, Krivko, Jánošík, Štadani, S.Šipčiak, M.Šipčiak, Dikoš, Dudusová, Gábor
Striedali: Hurka, Horecký
6-bodový zápas pre R.Teplice
16. kolo prinieslo pre naše áčko súpera, ktorý sa nachádza na 13., teda predposlednom mieste tabuľky s náskokom 4 bodov na poslednú N.Lúčku. A práve toto bol šesťbodový zápas, ktorý napovie, či sa naši priblížia alebo si R.Teplice zvýšia náskok. Prvý polčas bol veľmi vyrovnaný na šance. Z našich mal najväčšiu Ilovský, ale tesne minul. Na opačnej strane stroskotali na Niníkovi, ktorý mohol chytať po odpustenom 4-zápasovom treste. V druhom polčase ako keby naši zaspali a len bránili. Domáci tlak zvyšovali z minúty na minútu, mali územnú prevahu, čo vyvrcholilo tečovanou strelou M.Némethom - 1:0. Naši už nemali čo stratiť a tak vrhli všetky sily do útoku. V 89.minúte domáci zvýšili stav na 2:0 a bolo rozhodnuté.
VTJ Rajecké Teplice - Konská 2:0 TJ Považan N.Lúčka (0:0)
G: 77. M.Németh, 89. T.Majerčík
Zostava: Niník - J.Staňo, P.Staňo, L.Tavač, D.Sedúch - P.Kubička(46.D.Bielik), M.Belko, T.Lutišan, M.Dovičák - T.Mračník, D.Ilovský(75.P.Danihel)
ŽK: M.Belko
R.Šmida rozhodol o víťazstve v D.Tižine
Dorastenci odohrali svoj ďalší zápas na ihrisku v D.Tižine proti 1.FC Teplička n/Váhom - D.Tižina. Naši sa radovali už po 7 minútach, keď skóroval kapitán Andrej Tichý. Naši nevyužili ďalšie šance a v 74.minúte domáci kapitán nádherným volejom vyrovnal na 1:1. Už sa zdalo, že zápas skončí remízou, ale v 85.minúte peknou hlavičkou ku tyčke rozhodol o víťazstve našich Róbert Šmida.
1.FC Teplička n/Váhom-D.Tižina 1:2 TJ Považan N.Lúčka (0:1)
G: 7.An.Tichý, 85.R.Šmida
Zostava: Š.Šmida - Chebeň(65.Kyselica), Lonc, Ad.Tichý, Noga - R.Šipčiak, Hruška, Dávidík, An.Tichý - R Zostava:div.Šmida, Melo
Žiaci si odniesli jedenásť kúskov
Prvé jarné kolo pre našich žiačikov neskončilo veľmi dobre. Odcestovali do Predmiera, ktorý sa nachádza na druhom mieste tabuľky a odniesli si 11 kúskov. Stav po prvom polčase bol 5:0.
FK Predmier 11:0 TJ Považan N.Lúčka (5:0)
G: --
Neuveriteľné dva priame kopy T.Mračníka
Tomáš Mračník, mladý len 18 ročný hráč, nádejný talent N.Lúčky sa tento víkend predviedol ako Juninho. V sobotu hral za dorast proti Krasňanom a práve jeho gól bol v tomto zápase jediný a rozhodol tak o víťazstve našich dorastencov nad lídrom súťaže. Mračník si v 7.minúte postavil loptu pred šestnástkou a skvelou bombou umiestnil k tyči. Brankár nemal šancu.
Na ďalší deň v nedeľu opäť nastúpil, tentokrát za A-mužstvo. V 62. minúte sa opäť postavil ku priamemu kopu za stavu 0:1. Lopta nádherne letela ponad múr, od tyče rovno do brány a brankár ostal opäť bez šance. Exkluzívny priamy kop! Mračník sa ukázal ako dôležitý element pri záhravaní štandartných situácii. Tento víkend mu to proste padalo! Len tak ďalej. 
Bod zachránený v nadstavenom čase
Áčko po neúspechu z minulého týždňa išlo do zápasu s vierou, že porazia doma Považský Chlmec. Hneď na úvod mal v šestnástke na hlave gól M.Ondráš. Následne hostia nastrelili tyčku. V 25.minúte musel M.Ondráš zo zdravotných dôvodov striedať, čo oslabilo tím. V 29.minúte sa T.Lutišan ocitol sám voči brankárovi hostí, ale neuspel. V 35.minúte si na Belkov center krásne nabehol L.Tavač, ktorý len tesne hlavou minul. Prvý polčas skončil bez gólov. V 54.minúte stretnutia fauloval v šestnástke D.Sedúch a hlavný rozhodca p.Ondák nariadal pokutový kop, ktorý Marčan premenil - 0:1. Už o pár minút neskôr mali domáci opäť veľkú šancu, keď strieľal T.Lutišan, no brankár hostí stihol vyraziť tesne nad. V 62.minúte naši kopali priamy kop, ku ktorému sa postavil T.Mračník a nádhernou strelou od tyče vyrovnal na 1:1. Našich to povzbudilo, súpera pritlačili, no neboli tými, ktorí sa tešili z najbližšieho gólu. V 75.minúte kopali hostia rohový kop, lopta našla hlavu Kodaja a bolo 1:2. Nezbud ostal ako obarený horúcou vodou, no našťastie ešte jeden gól padol. V 92.minúte bol v šestnástke faulovaný L.Tavač a M.Belko, ktorý si postavil loptu na biely bod s prehľadom premenil a vyrovnal na konečných 2:2.
TJ Považan N.Lúčka 2:2 TJ Považský Chlmec (0:0)
G: 62. T.Mračník, 90.+M.Belko - 54. M.Marčan, 75. A.Kodaj
Zostava: Hruška - J.Staňo, P.Staňo, D.Sedúch(62.D.Ilovský) - T.Lutišan, M.Dovičák, M.Belko, P.Danihel(87.M.Bolibruch) - T.Mračník, M.Ondráš(25.L.Tavač), P.Kubička
Rozhodol jediný gól z úvodu
Dorastenci privítali na domácej pôde vedúce mužstvo tabuľky - TJ Fatran Krasňany. Hostia prišli jednoznačne vyhrať, ale už v 7.minúte im túto predstavu zmazal T.Mračník pekným priamym kopom - 1:0. Naši hrali veľmi neohrabane, ale zase bojovne a kolektívne. Hostia si vypracovali minimum šancí a tak naši chlapci porazili lídra tabuľky najtesnejším rozdielom. Práve vďaka tomuto zápasu strácajú na Krasňany 5Najlepší brankár: Miroslav Turčan strong Štvorgólové víťazstvo pre ŠK Štiavnik bodov.
TJ Považan N.Lúčka 1:0 TJ Fatran Krasňany (1:0)
G: 7.T. Mračník
Zostava: Š.Šmida - Ad.Tichý(16.R.Samec,50.M.Ondráš), Mračník, Noga, Chebeň - An.Tichý, Hruška, Dávidík, Šipčiak - Melo, Lonc
Za dve minúty 2 góly
Áčkarov čakal neľahký súper - TJ Kolárovice. Naši posilnený niektorými hráčmi aj napriek tomu, že odohrali vyrovnaný zápas nedokázali vstreliť potrebný gól. V úvode trafil M.Ondráš brvno a Mračníková delovka bola zblokovaná. Domáci hrozili najmä z rohových kopov. V 34.minúte kopali Kolárovice priamy kop. Center letel do šestnástky, kde si zakričal brankár Hruška, avšak domáci Vároš ho prehlavičkoval - 1:0. Naši ako keby otrasený z prvého gólu, o 2 minúty na to prišiel druhý trest, keď opäť skóroval ten istý hráč. Nezbud mal šance, ale ani jednu nepremenil. Nájde sa konečne strelec?
TJ Kolárovice 2:0 TJ Považan N.Lúčka (2:0)
G: --
Zostava: Hruška - P.Staňo, M.Sedúch(17.Danihel), D.Sedúch - Dovičák, Lutišan, Belko, Kubička(68.Tomaň) - Mračník, M.Ondráš, J.Staňo(75.Ilovský)
Dorast si po červenej karte skomplikoval zápas 
Dorastenci odohrali prvé jarné kolo na ihrisku v Kolároviciach. Už v 8.minúte prehrávali 1:0, ale do polčasu sa im podarilo otočiť stav dvoma gólmi Urbaníka a jedným gólom Mela na 1:3. V 53.minúte zvýšil stav na 4:1 Urbaník, ktorý dosiahl hetrik. Domáci stiahli náskok našich na 2:4 a následne dostal R.Šmida po druhej ŽK červenú kartu. Domácich to nakoplo, strelili gól a naši viedli už iba o jeden gól. Našťastie to dorastenci ubránili a tešili sa tak z prvých 3 bodov na jar.
TJ Kolárovice 3:4 TJ Považan N.Lúčka (1:3)
G: M.Urbaník 3, J.Melo
Zostava: Š.Šmida - Ad.Tichý, R.Šmida, Chebeň, Lonc, J.Melo, R.Šipčiak, An.Tichý, Urbaník, Hruška, Noga
Začína sa jarná časť sezóny 2013/2014
Už túto nedeľu štartuje jarná časť sezóny 2013/2014.
Žiaci začínajú jar o dva týždne neskôr, keď pocestujú do Predmiera. 
Dorastencov čaká ten istý súper, čo aj naše áčko. Pocestujú do Kolárovíc. Naši si doma s týmto súperom poradili, keď zvíťazili 5:1.
Áčko, ktoré sa momentálne nachádza na poslednom zostupovom mieste čaká súper zo stredu tabuľky - TJ Kolárovice. Na jeseň skončila konfrontácia týchto dvoch tímov bezgólovou remízou. Naši chcú v tomto zápase jednoznačne bodovať, pretože každý bod je v súčasnej situácii dobrý. Držme im teda palce!
Dorast opäť prehral - tentokrát doma
Dorastenci odohrali v rámci prípravy domáci zápas proti účastníkovi IV.ligy - FK Terchová. Súper bol kvalitný, avšak hra bola veľmi vyrovnaná. Hostia však strelili gól a poistku pridali v nadstavenom čase.
TJ Považan N.Lúčka 0:2 FK Terchová (0:0)
G: --
 
Žiaci si zmerali sily so súperom z II.ligy, keď najprv odohrali zápas vo Varíne a o týždeň na to zase doma v N.Lúčke. Dvakrát ich však súper porazil 6:0.
TJ Fatran Varín 6:0 TJ Považan N.Lúčka (1:0)
G: --
TJ Považan N.Lúčka 0:6 TJ Fatran Varín (0:3)
G: --
V A-mužstve nové tváre
Súčasná situácia nútila výbor TJ nájsť nových hráčov na posilnenie kádru na jarnú časť sezóny, ktorá bude veľmi náročná a ťažká vzhľadom k tomu, že naše mužstvo sa nachádza na poslednom mieste tabuľky a jednoznačným cieľom je zachrániť sa. 
Do tímu span style=prišiel Tomáš Lutišan z FK Terchová, ktorí bude u nás hosťovať do konca rok 2014. Ofenzívny záložník sa v príprvaných stretnutiach osvedčil a tréner Š.Ondráš si od tohto hráča veľa sľubuje.
Ďalšia posila je z FK Strečno. Michal Belko, ktorý doteraz hral za OFK Kotričinú Lúčku sa rozhodol, že pomôže tentokrát druhej Lúčke a to Nezbudskej. Belko je ďalším behavým záložníkom, ktorý by mal v boji o záchranu výrazne pomôcť.
FK Strečno nám aj naďalej predĺži hosťovanie hráča Martina Dovičáka, ktorý však nebude môcť odohrať všetky majstrovské zápasy. Taktiež Dominika Ilovského, ktorý tiež hral u nás aj v jesennej časti.
Z TJ Tatran Krasňany sa z hosťovania vracia M.Ondráš. Skúsený hráč, ktorý by mal byť výraznou oporou mužstva nám taktiež pomôže.
Z FK Strečno prichádza aj Miroslav Bolibruch. Bolibruch dlho nehral majstrovské zápasy, avšak vyskúšal si prípravné stretnutia a veríme, že tento obranca, ktorý sa pobije o každú loptu pomôže k záchrane.
V tíme je veľká konkurencia na jednotlivých postoch, avšak záleži len na samotných hráčoch, aké výkony budú v zápasoch podávať. Verme, že každý jeden hráč dá do každého zápasu všetky sily a podarí sa TJ Považan Nezbudskej Lúčke zachrániť v I.triede.
Žiakov vyškolili talenty z Belej
Žiaci odohrali v sobotu ráno svoj prvý prípravný zápas a hneď na úvod ich čakal veľmi silný súper OFK Belá. Belá bola jednoznačne lepším tímom, čo sa odrzkadlilo aj na výsledku. Verme, že našich chlapcov vysoká prehra nedemotivovala a v ďalšom zápase ukážu aj oni niečo zo svojho futbalového umenia.
TJ Považan N.Lúčka 0:9 OFK Belá (0:5)
G: --
Zostava: Gábor - Samec, Ondráš, Jánošík, Dudus - Gábor, S.Šipčiak, Dikoš, Horecký - Leščinský, M.Šipčiak
Striedali: Dudusová, Kulmanová, Hurka, Krivko
Dorast prehral so svojim súperom zo súťaže
Dorast odcestoval v nedeľu do Dolnej Tižiny. Naši chlapci začali v zostave bez Horeckého a Mračníka, ktorí sedeli na lavičke náhradníkov. Domáci vstrelili gól z priametext-align: left; color:#339966;ho kopu, ktorý bol zároveň aj jediným gólovým momentom v tomto zápase. N.Lúčka si vytvorila veľa šancí, avšak zostali nepremené a strelecké pokusy stroskotali na domácom brankárovi.
Dolná Tižina/Teplička n.Váhom 1:0 TJ Považan N.Lúčka (1:0)
G: --
Zostava: Š.Šmida - Lonc, Škripek, Chebeň, R.Šipčiak, S.Šipčiak, Melo, R.Šmida, Samec, An.Tichý, Ad. Tichý
Striedali: Mračník, Horecký
Trnové zdolané aj po druhýkrát
Áčko odohralo prípravný zápas aj v nedeľu, keď hostili FK Trnové, účastníka III.triedy. Prvý zápas medzi týmito mužstvami skončil víťazstvom N.Lúčky 2:0. Trnové však tentokrát predviedlo o niečo krajší futbal ako v prvom zápase, no ani to nestačilo na domácich, ktorí zvíťazili 3:1.
TJ Považan N.Lúčka 3:1 FK Trnové (1:1)
G: 11. Loderer, 59. Mračník, 81. M.Ondráš 
Zostava: Niník - Bolibruch, Mračník, J.Staňo - Dovičák, Lutišan, M.Ondráš, Horecký - Loderer, Ilovský, M.Sedúch
Striedali: Gábor, Bielik
V Turanoch otáčanie stavu
V sobotu vycestovalo naše áčko do Krpelian, účastník I.QUICK triedy.text-align: left; /div/span Naši sa ujali vedenia už v 2. minúte po góle Lutišana. M.Ondráš zvýšil stav na 2:0 a už sa zdalo, že si naši s týmto súperom poľahky poradia. Avšak domáci zabrali a ešte do prestávky stihli otočiť stav vo svoj prospech na 3:2. Druhý polčas sa však niesol v znamení našich chlapcov, ktorí dokázali streliť 3 góly a vyhrali 5:3. Hetrikom sa blysol M.Ondráš.
MŠK Turany 3:5 TJ Považan N. Lúčka (3:2)
G: 21., 56., 82. M.Ondráš(tretí z 11m), 2. Lutišan, 67. Loderer
Zostava: Š.Šmida (46. Niník) - Bielik, Mračník, J.Staňo - Dovičák, Belko, Kubička, Lutišan - Ilovský, M.Ondráš, M.Sedúch
Striedali: Loderer, Gábor
Prípravné zápasy dorastencov
Doras odohral svoj prvý prípravný zápas na umelej tráve v hale v Korni proti účastníkovi IV.ligy TJ Slovan Podvysoká. O týžďeň neskôr si zmerali sily s ďalším účastníkom IV.ligy - FK Strečno. Na ihrisku súpera remizovali 3:3.
 
TJ Slovan Podvysoká 2:7 TJ Považan N.Lúčka 
G: Urbaník 3, Melo 2, R.Šipčiak, Kyselica
 
FK Strečno 3:3 TJ Považan N.Lúčka
G: An.Tichý, Mračník, Melo
text-align: left;/divdivspan style=
Klasicky dva strelené góly a opäť výhra 
V nedeľu odohrali naši chlapci prípravný zápas na ihrisku v Krpeľanoch. Pre domácich to bol prvý zápas tohto roku a bolo to aj dosť na nich vidieť. Naši boli rýchlejší, kombinačnejší a častejšie si vypracovali šance. Domáci si prakticky nevypracovali žiadnu šancu, až na jednu, ktorú zabrzdil Niník. Prvý gól za začal práve u Niníka, keď vyhodil na Horeckého. Ten krásnou prihrávkou za obranu našiel Fábela, ktorý si domáceho brankára prehodil a pohodlne skóroval do prázdnej brány - 0:1. Naši trafili v zápase brvno aj tyčku. V 83. minúte rozhodol o víťazstve našich Gábor, ktorého našiel pred bránou J.Staňo. 
 
TJ Dynamo Krpeľany 0:2 TJ Považan N.Lúčka (0:1)
G: 25. V.Fábel, 83. Gábor
Zostava: Niník - Bielik, M.Sedúch, D.Sedúch - Horecký, M.Ondráš, Lutišan, Kubička(66.Gábor) - Ilovský, Fábel(45.Mračník,60.Fábel), J.Staňo
Žlté karty z jesennej časti sa nulovali
Výkonný výbor na svojom zasadnutí rozhodol, že sa všetky žlté karty z jesennej časti vynulujú. V systéme ISSF sa robili zmeny v disciplinárnych poriadkoch a tak sa žlté karty zrušili.
Vtext-align: left;span style=font-size:medium; našom áčku to najviac vyhovuje Petrovi Kubičkovi, ktorý mal 3 žlté karty. Po dve žlté karty mali Štefan Gábor, Tomáš Mračník, Dušan Sedúch a náš kapitán Marián Sedúch.
V sobotu prvá prehra, v nedeľu rozhodol J.Staňo na konci zápasu
Tento víkend odohrali naši chlapci až dva priateľské zápasy. Využili veľmi pekné počasie a v sobotu odcestovali do Tepličky nad Váhom, účastníkom II.triedy. Naši nenadviazali na predošlé dve výhry, keď tentokrát inkasovali až päťkrát. Z našej strany to bola veľmi zlá hra, skúšala sa nová taktika a celkovo chalani pôsobili veľmi nervozne.
V nedeľu si zahrali so súperom z I.Quick triedy(Martin) proti Sučanom. Prvý polčas bol vyrovnaný a preto skončil bezgólovou remízou. V druhom polčase naši inkasovali po štandartnej situácii, keď si nepokryli útočiacich hráčov. J.Staňo však po peknom centri Mračníka skóroval a vyrovnal na 1:1. Posledných 15 minút sa nieslo v réžii domácich, ktorý trocha uzavreli Nezbud na svoju polovicu, ale skórovať sa im nepodarilo. Práve naopak. J. Staňo s prehľadom premenil svoju šancu v 89.minúte a N.Lúčka vyhrala v Sučanoch 2:1.
 
OFK Teplička n/Váhom 5:2 TJ Považan N.Lúčka (1:0)
G: 65., 78. M.Belko
Zostava: Niník - P.Staňo, Horecký, J. Staňo. L.Tavač, D.Mrázik - Fábel, M.Ondráš, Kubička, Mračník - Loderer
Striedali: Ilovský, Belko, Matejík, Gábor
Tatran /strongSučany 1:2 TJ Považan N.Lúčka (0:0)
G: 66., 89. J.Staňo
Zostava: Niník - P.Staňo, Mračník, J.Staňo - Belko, Lutišan, D.Mrázik, L.Tavač - Ilovský, Loderer, Fábel
Striedali: Kubička, Bielik, Gábor, Horecký, Bolibruch
Druhý "prípravák" s tým istým výsledkom
Druhý priateľský zápas odohrali naši chlapci na domácej pôde proti účastníkovi II.trieda - TJ Družstevník Bitarová. Prvých 15 minút bolo nemastných-neslaných, keď naši chalani sa ako keby len zobúdzali. Následne sa však naša hra zlepšila, čo vyvrcholilo v 28.minúte premiérovým gólom Tomáša Lutišana. Druhý polčas sa opäť zostava troška prestriedala a víťazstvo Považanu potvrdil v 85. minúte Martin Dovičák. 
 
TJ Považan N.Lúčka 2:0 TJ Družstevník Bitarová (1:0)
G: 28. Lutišan, 85. Dovičák
 
Zostava: Niník(46.Š.Šmida) - Bolibruch, Mračník, L.Tavač, J.Staňo - Kubička, Lutišan, D.Mrázik, Loderer - M.Ondráš, Ilovský
Striedali: D.Sedúch, M.Sedúch, Matejík, Dovičák
Prvý prípravný zápas s výhrou
Áčko odohralo prvé stretnutie v novom roku dňa 26. 01. 2014 doma proti FK Trnové, účastníkom III.triedy. Góly padli iba v prvom polčase, no v druhom ich mohlo padnúť ešte viac, avšak niektorí strelci Dolná Tižina/Teplička n.Váhom 1:0 TJ Považan N.Lúčka (1:0)zlyhali v koncovke. Brankári domáceho celku/divspan style= nemali prakticky žiadnu robotu a preto aj neinkasovali žiadny gól. 

 
TJ Považan N.Lúčka 2:0 FK Trnové (2:0)
G: 18. D.Ilovský, 35. D.Mrázik
 
Zostavy:
1. polčas: Niník - Bolibruch, Mračník, L.Tavač, J.Staňo - Fábel, Lutišan, D.Mrázik, Melo - Ilovský, M.Ondráš
2.polčas: Š.Šmida - Horecký, M.Sedúch, P.Staňo, Kubička - Bielik, Belko, D.Mrázik(M.Ondráš), Dovičák - Loderer, Gábor
Jedenástka roka 2012/2013 
Jozef Melo si odniesol cenu za najlepšieho strelca súťaže II.triedy žiakov v ročníku 2012/2013
Dňa 17. 01. 2014 sa uskutočnilo v Hoteli Slovakia slávnostné vyhlásenie jedenástky roka 2012/2013. Z našich chlapcov sa v zostave neobjavil nikto. Radosť nám však spravil náš hráč JOZEF MELO, ktorý sa stal najlepším strelcom II.triedy žiakov v ročníku 2012/2013, keď v 26 zápasoch strelil 48 gólov.
 
Jedenástka roka 2012/2013 
B - Tomáš Tavač (Stráža)
O - Lacko Stanislav (Rašov)
O - Kubovich Pavol (Varín)
O - Chlebina Martin (Štiavnik)
O - Radočáni Michal (Stráža)
Z - Škorvánek Juraj (Zástranie)
Z - Martoník Lukáš (Bánová "B")
Z - Mišutka Peter (Kolárovice)
Z - Krajčí Jozef (Štiavnik)
Ú - Németh Michal (R. Teplice - Konská)
Ú - Bielik Branislav (Fačkov)
 
Najlepší strelec: Nemec Miroslav (Stráža) - 23 gólov
Najlepší tréner: Labant Ján (Stráža)
Najlepší rozhodca: Rojík František
 
Nové logo je na svete! 

official_logo_tjpnl.jpg


  
Nové logo TJ Považan N.Lúčka bude oficiálne
zdiv style=Dorastenci, ktorí vyhrali doteraz všetky 3 stretnutia v jarnej časti chceli vyhrať aj ten domáci proti OŠK Nededza, kde na jeseň remízovali 1:1. Naši ako keby zaspatí, hneď v úvode mali hostia veľkú šancu, ale Š.Šmida vychytal. Nezbuďanci sa v prvom polčase nedostali ani ku strele. Nededza mala územnú prevahu, čo vyvrcholilo gólom na 1:0. V 52.minúte bol v šestnástke faulovaný R.Šmida a jedenástku premenil J.Melo - 1:1. Druhý polčas hrali naši lepšie ako ten prvý, no aj tak to nebol výkon ako v predchádzajúcich zápasoch. V poslednej desaťminútovke mohol rozhodnúť R.Šipčiak, ale nastrelil tyč. Gól už nepadol a tak naši prvýkrát na jar zaváhali.strong span styl/div/divO - Radočáni Michal (Stráža)e= color:#3366FF;strongspan style=/divverejnené 25. 12. 2013
 
Funkcionári TJ si pripravili na Vianoce ako vianočný darček nové logo pre futbalový klub TJ Považan N.Lúčka. Doterajšie logo bude teda vymenené za nové. Nové logo je  v klubových farbách, a to v modro-bielej kombinácii. Posledné dni sa doťahujú iba detaily a oficiálne zverejnené bude teda 25. 12. 2013. 
Pekné 4.miesto na vianočnom turnaji v Bitarovej 
TJ Považan N.Lúčka sa zúčastnila 3.ročníka vianočného turnaja v Bitarovej, kde štartovalo sedem mužstiev. Boli dve skupiny a Považanci sa v skupine stretli : ZKK-Starí páni, FC Kladivári a De Luxe. Postupovali prví dvaja zo skupiny. Naši odohrali prvý zápas so starými pánmi ZKK. Zápas bol veľmí ťažký, keďže starší hráči ZKK iba bránili vzadu a veľmi ťažko sa presadzovalo. Nakoniec naši remizovali 3:3. Na rad prišli penalty. Hneď prvú nepremil V.Fábel. P.Niník s P.Hruškom penalty premenili, ale keďže sa nášmu brankárovi M.Dávidikovi nepodarilo chytiť ani jednu penaltu, naši si z tohto zápasu zobrali len 1 bod. Druhý zápas hrali proti mladým chalanom FC Kladivári. Naši hrali úplne inak ako prvý zápas. Tri góly do siete súpera rozhodli o víťazstve našich. Kladivári na konci stretnutia iba skorigovali výsledok na 3:1. Keďže De Luxe a FC Kladivári porazili starých pánov ZKK, TJ Považan mal istý postup do semifinále, no čakal ich ešte jeden zápas. De Luxe porazilo našich vysoko 8:3. Na našich chalanoch bolo vidieť, že o nič nejde a šetrili sa na semifinále. Tam na nich čakal veľmi silný súper - Capko Team. TJ Považan hralo veľmi organizovane zozadu a zneškodňovalo všetky útoky zo strany súpera. V bráne stál vynikajúci M.Dávidík, ktorý zneškodnil neuveriteľné šance. V prvom polčase sa dokonca našim podarilo skórovať, keď P.Niník našiel peknou prihrávkou z rohu P.Hrušku a ten sa nemýlil. Do konca naši stále brádiv style=divspan style= nili, no 4 minúty pred koncom inkasovali dva góly a nakoniec podľahli súperovi. Zápas o 3.miesto sa nehral. Rozhodovalo lepšie skóre v semifinále, ale keďže aj druhý semifinálový zápas skončil o jeden gól(3:2), organizátori rozhodli podľa toho, kto dal viac gólov v semifinále a to bola Stará dáma, ktorá dala 2 góly a naši len jeden. S organizáciou turnaja sú naši veľmi spokojní. Chceme sa poďakovať všetkým zúčastneným hráčom a funkcionárom TJ Považan za hladký priebeh a pekný výsledok v podobe 4.miesta. Pohár bude vystavený dole v bare. Hráči: M.Dávidík, I.Melo, V.Fábel, D.Bielik, T.Škripek, P.Hruška, T.Hruška, R.Šipčiak, P.Niník, J.Melo.
Foto nájdete v sekcii - Fotoalbum
 
Naša skupina: ZKK-Starí páni, FC Kladivári, De Luxe, TJ Považan
Zápasy v skupine:
TJ Považan 3:3 ZKK-Starí páni
G: V.Fábel, T.Hruška, P.Hruška
Penalty: P.Niník, P.Hruška - V.Fábel nepremenil
FC Kladivári 1:3 TJ Považan
G: V.Fábel, D.Bielik, P.Niník
De Luxe 8:3 TJ Považan
G: V.Fábel, P.Hruška, J.Melo
 
Semifinále:
TJ Považan 1:2 Capko Team
G: P.Hruška
De Luxe 3:2 Stará dáma
 
FINÁLE:
Capko Team 1:3 De Luxe
 
Konečné poradie(zúčastnených 7 tímov):
1. De Luxe
2. Capko Team
3. Stará dáma
4. TJ Považan
TJ Považan zorganizoval turnaj v biliarde - 1.ročník 
TJ Považan N.Lúčka dňa 30.11.2013 spestril zimnú prestávku biliardový turnajom. Bol to prvý ročník a veríme, že tento turnaj sa bude konať pravidelne aj v nasledujúcich rokoch. Turnaja sa zúčastnilo 12 hráčov, ktorí boli rozdelení do 4 skupín po troch. Postupovali prví rovno do semifinále. Tam si zmerali sily naozaj tí kvalitnejší a možno aj štastlivejší. Turnaj nakoniec vyhral predseda TJ Považan Ľubomír Tavač, ktorý porazil vo finále Ruda Šipčiaka 2:1. Ľ.Tavač viedol 1:0, no v druhom zápase sa R.Šipčiakovi podarilo vyrovnať a tak musel rozhodnúť tretí zápas, ktorý vyhral Ľ.Tavač. Všetky zápasy sa hrali na 1 víťazný zápas okrem finálového zápasu, ktorý sa hral na 2 víťazné zápasy. Víťaz získal fľašu Bošáckej slivovice a diplom na pamiatku. Chceme sa poďakovať organizátorom turnaja za hladký priebeh, dobrú atmosféru a napäté zápasy.
Výsledky:
Semifinále:
Rudo Šipčiak 1:0 Mates
Patrik Niník 0:1 Ľubo Tavač
 
O 3.miesto:
Mates 1:0 Patrik Niník
FINÁLE:
Rudo Šipčiak 1:2 Ľubo Tavač 
 
Konečné poradie:
1. Ľubomír Tavač
2. Rudo Šipčiak
3. Miroslav Samec - Mates
 
Foto z turnaja nájdete v sekcii - Fotoalbum
POĎAKOVANIE
Chceme sa poďakovať všetkým, ktorí nám pomáhali v jesennej časti sezóny 2013/2014, či už pri mládeži alebo dospelých. V prvom rade sa chceme poďakovať všetkým sponzorom, ktorí nám už či finančne alebo materiálne vypomohli pri chode klubu. Sú to títo ľudia, resp. firmy: LIBEX, s. r. o., TIPSPORT, a. s., Peter Niník, Daniel Kubička, Rastislav Mikula, Dominik Bielik, Miro Samec alias Mates, Peter Kubička, rodina Šipčiaková. Poďakovanie patrí všetkým žiakom, ktorí pravidelne chodili na zápasy a tréningy. Aj keď výsledky neboli moc presvedčivé, hlavné je, že sa deti vybehali vonku, sú v kolektíve a nesedia doma pri počítačodiv style=Zostava: Š.Šmida - Chebeň(65.Kyselica), Lonc, Ad.Tichý, Noga - R.Šipčiak, Hruška, Dávidík, An.Tichý - R.Šmida, Melo divdivcolor:#0000FF;font-size:medium;O - Chlebina Martin (Štiavnik)/em/emch. Poďakovať sa chceme veľmi Rudkovi a Gitke Šipčiakovcom, ktorí nám veľmi pomohli nielen pri žiakoch, ale pri rôznych prácach pomimo ihriska. Ďalej dorastencom, ktorí vytvorili veľmi dobrú partiu, dospelým, ktorí aj napriek tomu, že skončili poslední, prišli na zápas, keď mohli. Z výboru poďakovanie patrí predsedovi Ľubomírovi Tavačovi, manažérovi Patrikovi Niníkovi, Petrovi Kubičkovi, Petrovi Niníkovi, Štefanovi Ondrášovi a prezidentovi Mgr. Eduardovi Samcovi. Poďakovanie patrí aj tímto ľuďom: hlásateľ Don Kamilo, predseda FK Strečno Peter Ďugovič ml., Branislav Horecký st. a ml., Ľubomír Mojský, Jozef a Zuzana Bielikovci, Fero Mračník, Miloslav Samec, Peter Vraňan, Vladimír Fábel, Lukáš Tavač, Lucka Cesneková, Anička Bačová, Veronika Galadíková, barmankám Simona a Júlia Niníkové, Nicole Dávidová a Simona Kulmanová, vernému fanúšikovi, ktorý bol na každom domácom zápase pán Ján Samec a samozrejme všetkým fanúšikom, ktorí aj napriek nepriaznivým výsledkom si vždy našli cestu na futbalové ihrisko Na Námelí. No a ak sme na niekoho zabudli, tak sa hlboko ospravedlňujeme.
Dva rýchle góly a červená karta rozhodli o víťazstve Horného Hričova
A-mužstvo privítalo posledný jesenný zápas doma TJ Horný Hričov. Naši išli jednoznačne do zápasu, s tým, že vyhrajú. Prvých 20 minút sa hral obojstranný futbal. Hostia prakticky nemali nejakú veľkú šancu, naopak Nezbud mohol streliť dva góly. Druhý polčas sa niesol v tom istom znamení ako ten prvý, no v 54. minúte zápasu sa Tarták rútil sám na Niníka a strelil gól na 1:0. O dve minúty neskôr stredný záložník H.Hričova spadol na lopte pred šestnástkou a hlavný rozhodca p. Hollý fúkol do píš/emťalky. Priamy kop sa Niníkovi podarilo vyraziť do tyčky, odrazila sa rovno na päťku a tam pripravená trojica hráčov H.Hričova nemala žiadny problém loptu zasunúť do prázdnej brány - 0:2. V tom všetkom sa domáci hráči začali sťažovať na verdikt hlavného rozhodcu a domáci brankár Niník za nadávky vyfasoval rovno červenú kartu. Do brány sa postavil Kubička a naši hrali už o jedného menej. V 83.minúte mal veľkú šancu Dovičák, ale nezachoval chladnú hlavu a svoju šancu tak nepremenil. Gól už v stretnutí žiadny nepadol a tak TJ Považan doma opäť prehral. Zimovať bude naše A-mužs/strongTJ Považan N.Lúčka 0:6 TJdivtvo na poslednej 14.priečke s 5 bodovým mankom na R.Teplice.
TJ Považan N.Lúčka 0:span style=Funkcionári TJ si pripravili na Vianoce ako vianočný darček nové logo pre futbalový klub TJ Považan N.Lúčka. Doterajšie logo bude teda vymenené za nové. Nové logo je 2 TJ Horný Hričov (0:0)
G: --
ČK: 58. Niník
Zostava: Niník - Staňo, M.Sedúch, Mračník, D.Sedúch - Danihel(68.Bielik), Dovičák, Kubička, Fábel(85.Gábor) - Cigánik, Loderer(71.Ilovský)
Jesennú časť zakončili vysokým víťazstvom
Dorastenci, ktorí ešte pred začiatkom súťaže chceli skončiť v prvej trojke, bolo pred týmto zápasom jasné, že tento cieľ sa im nepodarí. Privítali doma Lietavskú Svinnú, ktorá sa nachádza na predposlednom mieste. Nezbud nastúpil v okresanej zostave, keď viacerí hráči zo základnej zostavy sa nemohli dostaviť na posledný zápas jesene. Naši začali vynikajúco, veď už v 8.minúte viedli 2:0 po góloch Mela a R.Šmidu. Dva rýchle góly im skôr uškodili ako pomohli, pretože sa hostém podarilo vyrovnať na 2:2 a až potom sa spamätali a do prvého polčasu pridali dva góly. Druhý polčas už bol jednoznačne v réžii domácich, ktorí pridali ešte štyri kúsky a vyhrali vysoko 8:2. Róbert Šmida zaznamenal v tomto zápase hetrik a strongspan style=text-align: left; text-align: left; jeho brat Štefan skóroval ako brankár z penalty.
TJ Považan N.Lúčka 8:2 TJ Iskra Lietavská Svinná (4:2)
G: R.Šmida 3, Melo, R.Šipčiak, T.Mračník, M.Lonc, Š.Šmida (11m)
Zápas rozhodol gól z polovice ihriska
Posledné jesenné kolo žiaci doma privítali 11. tím v tabuľke TJ Horný Hričov. Tréner P.Niník už pred samotným zápasom hovoril, že chce tento celok jednoznačne zdolať a mať tak po jeseni 9 bodov. V prvom polčase, ktorý bol herne vyrovnaný žiadny gól nepadol. Veľkú šancu však mali hostia, ale napálili do brvna. Druhý polčas sa hralo taktiež medzi šestnástkami bez výraznejších šancí. V 53.minúte však odrazenú loptu zachytil L.Gábor a z polovice ihriska vystrelil. Brankára hostí lopta preskočila a skončila v sieti - 1:0. Horný Hričov si aj napriek zbytočnej červenej karte T.Škripka nevypracoval žiadnu gólovú šancu a tak naši žiaci zakončili jesennú časť najtesnejším víťazstvom. T.Škripek si na jar odpyká trest vo výške 6 MFS.
TJ Považan N.Lúčka 1:0 TJ Horný Hričov (0:0)
G: 53. L.Gábor
ČK: 62. T.Škripek
Zápas, ktorý sa podobal na ten v Rašove
A-mužstvo odohralo svoje 12. kolo I.triedy v sobotu na ihrisku v Brezanoch proti Bánovej "B". Do zápasu lepšie naskočili domáci, ktorí mali hru pod kontrolou a našich do vyložených šancí nepúšťali. Vytvorili si dve-tri šance, asp/pdiv style=strongan style=le proti stál Niník, ktorý si s nimi poradil. V 37.minúte domácej obrane ušla jedna lopta a Fábel prehodil brankára Tvrdého - 0:1. Druhý polčas hneď začal náporom domácich, no nezbudská obrana fungovala na výbornú. Bánová "B" si prakticky v druhom polčase vyloženú šancu nevytvorila. No prišla 77.minúta, domáci kopali už asi ôsmy priamy kop spoza šestnástky. Domáci Martoník vyslal delo priamo do stredu, lopta zaplachtila a Niník inkasoval - 1:1. Už o 4 minúty viedli domáci 2:1, keď center tečoval M.Sedúch priamo do vlastnej brány. Našim odišli sily a na vytvorenie nejakej šance sa už nezmohli. V poslednom jesennom kole privítajú doma Horný Hričov. Už teraz je jasné, že L.Tavač nemôže nastúpiť pre 4 ŽK a Horecký pre červenú z dorastu. Otázny je štart M.Sedúcha, ktorého rozhodca zapísal do zápisu, že sa mu vyhrážal. Všetko sa dozvieme v úradnej správe v piatok.
Bánová "B" 2:1 TJ Považan N.Lúčka (0:1)
G: 37. Fábel
Zostava: Niník - Horecký, M.Sedúch, Tavač, D.Sedúch - Staňo, Dovičák, Danihel(77.Bielik), Kubička(68.Mračník), Matejík(50.Ilovský) - Fábel
Na veľmi nespôsobilom teréne v Turí naši nedokázali uchmatnúť ani bod
Dorastencov čakal v 12.kole I.triedy "výlet" do Turia. Výlet preto, pretože na pôde v Turí sa málokomu podarí remizovať, nie to ešte vyhrať. Terén na futbalovom ihrisku je veľmi nespôsobilý, hlavne pre brankárov, ale naši zápas museli odohrať. V 20.minúte prehrávali 1:0 po jedinej chybe obrany. No v 41.minúte sa našim podarilo zrovanť na 1:1 gólom Urbaníka, ktorý mohol aj stav otočiť, keď prekonal domáceho brankára a z bránkovej čiary zachraňoval obranca Turia. Do druhého polčasu naši dorastenci nastúpili s tým, že dajú druhý gól a vyhrajú. Ako si šance vytvárali, tak ich aj zahadzovali. V 68.minúte odpískal hlavný rozhodca vymyslenú penaltu pre domácich a Horecký bol za akože faul a drzosť vylúčený. Domáci však svoju šancu ujať sa vedenia nevyužili a tak stav bol stále vyrovnaný. V 74. minúte však už domáci viedli 2:1, keď kolmá prihrávka našla útočníka Turia a ten sa nemýlil. Naši sa snažili, ale nepodarilo sa im vyrovnať napriek veľkým šanciam.
Družstevník Turie 2:1 TJ Považan N.Lúčka (1:1)
G: 41. Urbaník
ČK: 68. Horecký
Zostava: Š.Šmida - Ad.Tichý, Mračník, Lonc, Horecký - An.Tichý(56.Kyselica), Hruška, R.Šipčiak(79.Dávidík) - Melo, Urbaník, R.Šmida
U prvého mužstva v tabuľke cediv style=div style=text-aldiv/strong style=ign: left;lkom slušný výsledok
12. kolo I.triedy žiakov prinieslo pre TJ Považan zápas v Turí. Na pôde, odkiaľ sa body vezú naozaj veľmi ťažko. No naši žiaci tentoraz nemali žiadnu šancu. Družstevník Turie sa nachádza na prvom mieste, pričom naši na 12. Zápas bol iba otázkou skóre. Očakávala sa vysoká výhra domácich, no naši žiačikovia veľmi dobre bránili a bojovali, za čo ich aj tréner Niník pochválil. Dostali síce štyri kúsky, ale musíme naozaj vyzdvihnúť bojovnosť a výkon brankára Leščinského, ktorý zabránil ďalšim nebezpečným situofficial_logo_tjpnl.jpg/diváciám.
Družstevník Turie 4:0 TJ Považan N.Lúčka (2:0)
G: --
Zostava: Leščinský - Samec, Ondráš, Gábor, Jánošík - Horecký, S.Šipčiak, Dikoš, Štadani(62.Hurka) - Melo(36.Franek), M.Šipčiak
Nezbud konečne vyhral po 10 kolách
A-mužstvo konečne zvíťazilo na domácej pôde proti TJ Višňové. Súper bol veľmi dobrý, hneď v prvom polčase mali územnú prevahu, avšak ten kto dal prvý gól boli domáci po krásnej akcii Horeckého, ktorú zakončil Fábel - 1:0. Hosťom sa však podarilo vyrovnať v druhom polčase na 1:1 gólom Nimohája. Hostia v druhom polčase ešte pridali na plyne, ale žiadna zTJ Považan N.Lúčka 0:span style=Funkcionári TJ si pripravili na Vianoce ako vianočný darček nové logo pre futbalový klub TJ Považan N.Lúčka. Doterajšie logo bude teda vymenené za nové. Nové logo je 2 TJ ich akcií neskončila gólom. Domácemu trénerovi Š.Ondrášovi sa vydarilo striedanie v 78. minúte, keď Gábor vystriedal Mračníka. No a práve striedajúci Gábor bol ten kto rozhodol zápas. Prebiehala 83. minúta zápasu, D.Sedúch nacentroval do šestnástky súpera, kde obrancovia odvrátili center práve ku Š.Gáborovi a ten sa rozhodol, že približne z 35 metrov vystrelí. Podarilo sa mu prekvapiť hosťujúceho brankára a Nezbud viedol 2:1. Hostia ostali šokovaní a na vytvorenie nejakej veľkej šance sa do konca stretnutia nezmohli. Nezbud taZostava:G: R.Šmida 3, Melo, R.Šipčiak, T.Mračník, M.Lonc, Š.Šmida (11m)k získal konečne tri body a mohol sa radovať, no naďalej ostáva na poslednom mieste tabuľky.
TJ Považan N.Lúčka  2:1  TJ Višňové (1:0)
G: 41. Fábel, 83. Gábor
Zostava: Niník - Horecký, M.Sedúch, Tavač, D.Sedúch - Matejík(74.Bielik), Kubička, Danihel, Fábel, Mračník(78.Gábor) - Ilovský(46.Jankovský)
Dorast vyhral nad lídrom súťaže
Dorastencom sa v 11.kole I.triedy podarilo zdolať lídra súťaže - TJ Višňové. Už po prvom polčase viedli 2:0 no a v 85.minúte pridal tretiu poistku striedajúci Kyselica.
TJ Považan N.Lúčka 3:0 TJ Višňové (2:0)
G: 10. Hruška(11m), 41. An.Tichý, 85. Kyselica
Druhé víťazstvo v sezóne
Žiaci vyhrali druhýkrát v sezóne pre nich vo veľmi ťažke skupine I.triedy. Podarilo sa im to s poslednou Bytčicdiv style=Striedali: D.Sedúch, M.Sedúch, Matejík, Dovičákdiv style=background-color:#FFFFFF;/divou. Aj napriek tomu, že prehrávali 0:1, veľmi dobrý ťah trénera Niníka dať T.Škripka do útoku sa mu vydaril, pretože vstrelil dva góly. Ten druhý sa T.Škripkovi podarilo dať v poslednej minúte po pekne prihrávke od S.Šipčiaka.
TJ Považan N.Lúčka 2:1 TJ Tatran Bytčica (0:1)
G: 58. a 70. T.Škripek
Nezbuďanci mali na dosah prekvapenia kola
A-mužstvo po minulo víkendovej hanebnej prehre 2:5 cestovalo do prvého Rašova. Samozrejme, že nikto nečakal nejaké body a zápas bol len otázkou skóre. Do brány sa musel postaviť Hruška, ktorý nahradil vykartovaného Niníka. Začiatok zápasu patril domácim, ktorý mali územnú prevahu. No nepodarilo sa im v prvom polčase skórovať. Naši išli do druhého polčasu brániť a hrať na brejky. Hneď prvý sa/div im vydaril v 47. minúte, keď do prázdnej brány dával sviatočný strelec Bielik - 0:1./divstrong Domáci znervózneli, čo vyvrcholilo v nepresných prihrávkach a zakončeniach. Naši už takmer verili, že keď nevyhrajú tak aspoň bod ukradnú. V 78. minúte po frmole v šestnástke sa lopta dostala ku hráčovi Rašova a ten prestrelil Hrušku - 1:1. Tlak domácich sa ešte zvýšil a v 89. minúte sa im podarilo stav otočiť a víťazstvo strhnúť na svoju stranu. Domáci kopali rohový kop, ktorý prešiel na zadnú tyč, kde domáci hráč sám hlavičkoval naspäť do šestnástky a tam bývalý hráč N.Lúčky Marián Bela hlavou skóroval - 2:1.
Družstevník Rašov 2:1 TJ Považan N.Lúčka (0:0)
G: 47. D.Bielik
Zostava: Hruška - Horecký, M.Sedúch, Tavač, D.Sedúch - Buchta, Bielik, Kubička(58. Staňo), Fábel, Matejík - Ilovský
Divina vyhrala gólom v nadstavenom čase
Divina doma privítala našich dorastencov, ktorí išli hrať s cieľom získať nejaké body. Prvý polčas bol veľmi vyrovnaný a skončil remízou 0:0. V druhom polčase odpískal hlavný rozhodca penaltu pre domácich a viedli 1:0. O 15 minút neskôr odpískal pokutový kop aj pre našich dorastencov a Hruška pohodlne vyrovnal na 1:1. Nikto však nevedel kvôli čomu sa obidve penalty kopali. Už to vypadalo tak, že si budú súperi body deliť a naši si pripíšu ďalšiu remízu, ale domáci udreli v poslednej 92.minúte a tak zápas rozhodli.
TJ Divina 2:1 TJ Považan N. Ltext-align: left;span style=div style=účka (0:0)
G: T.Hruška (11m)
Zostava: Š.Šmida - Ad.Tichý, Mračník, Lonc, Chebeň - An.Tichý, Hruška, Dávidík, R.Šipčiak - Melo, R.Šmida
Prísne odpískaná penalta rozhodla o výhre Višňovom
Žiaci po piatkovej dohrávke v Terchovej, ich čakal ďalši súper a to TJ Višňové. Domáci sa ujali vedenia už v 11. minúte stretnutia po chybe stopérov Škripka a Ondráša. Druhý gól padol pred koncom prvého polčasu z priameho kopu. Domáci hráč zavesil pekne do vinkľa - 2:0. V druhom polčase sa naši chlapci snažili dať kontaktný gól a po prípade aj vyrovnať. Na 2:1 sa im podarilo skórovať, keď gól dal T.Škripek asi z 30 metrov. V polovici druhého polčase však hlavný rozhodca odpískal prísnu penaltu pre domácich, ktorú premenili a zvýšili svoje vedenie na 3:1. Našich žiačikov to zlomilo a tak prehrali ďalší zápas.
TJ Višňové 3:1 TJ Považan N. Lúčka (2:0)
G: T. Škripek
Zostava: Leščinský - Samec, Škripek, Ondráš, Jánošík - Adamé, S.Šipčiak, Gábor, Horecký - M.Šipčiak, Štadani
Striedali: Franek, Dudusová, Melo, Hurka
V dohrávke s tesnou prehrou
Žia/span height=div style=ci odohrali v piatok 04. 10. 2013 dohrávku 8. kola s FK Terchová. Do brány sa postavil nový brankár Leščinský a zdá sa, že nezbudskí žiaci konečne našli nejakého brankára. Aj keď domáci vyhrávali po strele zo šestnástky 1:0, našim sa podarilo vyrovnať o sedem minút neskôr, keď centroval R.Samec a našiel v pokutovom území voľného S.Šipčiaka, ktorý sa nemýlil a prestrelil domáceho brankára. Domácim sa však podarilo streliť druhý gól tesne pred odchodom do šatní. V druhom polčase gól nepadol a tak naši žiačikovia prehrali tesne 2:1.
FK Terchová 2:1 TJ Považan N.Lúčka (2:1)
G: S.Šipčiak
Zostava: Leščinský - Jánošík, Ondráš, Samec, S.Šipčiak - Adamé(53.Hurka), Melo(46.Franek), Gábor, Horecký - Štadani, M.Šipčiak
Katastrofálny polčasový stav 0:4
A-mužstvo čakalo Lúčkové derby s Kotrčinou. Celé to vyzeralo divstrongtak ako keby naši ani nebrali, že sa jedná o derby zápas, pretože pôsobili totálne odovzdaným dojmom, hlavne v prvom polčase. V 18. minúte, aj keď po náhodne odrazenej lopte, ktorá sa dokotúľala k osamotenému Sokolovi sa hostia ujali vedenia 0:1. Katastrofálne preberanie a dostupovanie hráčov donútilo trénera Š.Ondráša k striedaniu a odpykal si to J.Staňo. Hneď ako vybehol namiesto Staňa Horecký sa hostia tešili z druhého gólu, keď D.Sedúch nepokryl Sokola - 0:2.
O päť minút na to sa Sokol rútil sám na brankára a domáci brankár Niník fauloval za čo mu bol udelený žltý trest a udiv style= zároveň stop na ďalší zápas. Jašúrek penaltu s prehľadom premenil a hostia vyhrávali už 0:3. To však nikto nečakal, že hosťom sa podarí streliť v prvom polčase aj štvrtý gól, keď sa presadil Belko. Na druhý polčas vybehol domáci tím ako vymenený. Začali bojovať, snažili sa prihrávať a vytvárať si šance. Veď hneď na začiatku druhého polčasu, konkrétne v 47.minúte sa našim áčkarom podarilo znížiť na 1:4. Gól strelila nová posila Ján CIgánik. V 67.minúte naši dali aj druhý gól, keď Cigánik predĺžil vysokú loptu na Fábla a ten znížil na 2:4. Zrazu začali domáci fanúšikovia hnať našich dopredu aspoň k vyrovnaniu. Skoro bolo aj 3:4, ale Cigánik trafil brvno. V 79.minúte stretnutia udrel J.Cigánik protihráča a čiarový rozhodca Torčík, ktorý o tomto zákroku len počul niekde na ihrisku zdvihol svoju zástavku a hlavný rozhodca na jeho pokyn vylúčil J.Cigánika. Domáci hrali na konci otvorenú hru, čo vyústilo piatym gólom hosťujúceho celku, keď sa presadil Jašúrek.
TJ Považan N.Lúčka 2:5 FK Kotrčina Lúčka (0:4)
G: 47. Cigánik, 67. Fábel
Zostava: Niník - Staňo(27.Horecký), Mračník, Tavač, D.Sedúch(39.Fábel) - Buchta, Kubičk/spanKonečné poradie(zúčastnených 7 tímov):diva, M.Sedúch, Danihel -/div color:#FF0000; color: rgb(255, 0, 0); Cigánik span st span style=yle=/strong/div, span style=/strong span style=/strongIlovský
Ďalšie stratené body doma
Dorastenci privítali doma tabuľkovo slabtext-align: left;/divší tím zo sspan style=br /div style=podu a tak sa nič iné ako s výhrou nerátalo. Ale ako to býva zvykom vo futbale, že lopta je guľatá a je možné všetko, tak niečo podobné sa odohralo v sobotu na ihrisku Na Námelí. Hostia sa ujali vedenia už v 7.minúte a o 10 minút neskôr pridali aj druhý gól - 0:2. Našim chlapcom sa podarilo do polčasu znížiť gólom Urbaníka. Neuveriteľné veľké šance našich ešte aj v prvom polčase, ale najmä v tom druhom boli nepremené. Keby sme ich tu mali opisovať, tak by ste stránku rolovali aj dobré dve hodinky. No v 69.minúte bol v šestnástke faulovaný Urbaník a loptu na biely bod si postavil Hruška, ktorý sebavedomo jedenástku premenil - 2:2. Spomínané veľké šance, ktoré sa našim nepodarilo premeniť sa tak hostia tešili z bodu.
TJ Považan N.Lúčka 2:2 TJ Družstevník Bitarová (1:2)
G: 41. Urbaník, 69.Hruška(11m)
Zostava: Š.Šmida - Ad. Tichý, Horecký, Dávidík, Lonc - And.Tichý(65.Škripek), Mračník, Hruška, R.Šipčiak(73.Kyselica) - Melo(83.Noga), Urbaník
Lietavská vyhrala rozdielom triedy
V 9.kole naši žiaci privítali mužstvo s rovnakým názvom, avšak sa nejednalo o Nezbudskú, ale Lietavskú. Prvý polčas sa niesol v réžii hostí, ktorým sa však nepodarilo trafiť bránu a niektoré strely brankár Jánošík vyrážal nohami, čo sa mu stalo osudným pri dvoch góloch neskôr. Päť minút pred koncom prvého polčasu hlavný rozhodca odpískal priamy kop tesne pred pokutovým územím a hosťom sa podarilo ujať vedenia, pretože Jánošík loptu netrafil nohou a skončila v sieti - 0:1. Druhý polčas sa naši snažili vyrovnať, ale herne boli stále lepší hostia. DruG: 18. D.Ilovský, 35. D.Mrázikspan style=hý gól padol asi z 30 metrov - lopta spadla pod brvno do vinkľa a bolo 0:2. Už o pdivcolor:#0000FF;ár minút bolo 0:3, keď opäť Jánošík nedokázal loptu odkopnút a prešla mu pomedzi nohy. Naši tak prehrali 0:3, no na poslednom mieste nie sú. V piatok odohrajú dohrávku v Terchovej.
TJ Považan N.Lúčka 0:3 ŠK Cementáreň Lietavská Lúčka (0:1)
G: --
Napriek veľkým šanciam krutá prehra
A-mužstvu bol súperom 8.kola TJ Fačkov. Hralo sa už ráno o 10:30 na ihrisku v Malých Ledniciach, pretože Fačkovci majú to svoje v rekonštrukcii. Prvý polčas sa hrafont-size:medium;nbsp; Na veľmi nespôsobilom teréne v Turí naši nedokázali uchmatnúť ani bodfont-size: medium;lo medzi šestnástkami, no naši tvorili pekné herné kombinácie, no bez presnejšieho zakončenia. V 42.minúte stretnutia domáci hráč centroval a trafil ruku vraciaceho sa Kubičku. Hlavný rozhodca ukázal na biely bod a tak bolo 1:0 pre Fačkov. V druhom polčase zahodil veľké šance Š.Gábor, ktorému chýbajú herné skúsenosti. To čo sa nepodarilo premeniť sa našim vypomstilo v 63. minúte, keď domáci hráč vystrelil približne z 25 metrov, strela išla mimo brány, ale T.Mračník strelu zblokoval rovno do ľavého vinkľa brány. Lopta sa ešte odrazila od brvna a Niník bol bezmocný - 2:0. O 7 minút bolo už 3:0, keď vyrazenú strelu Niníka domáci útočník doklepol do brány. Naši si však vytvárali šance naďalej, ale ani jednu nepremenili. Najhoršie na tom všetkom je, že nevstrelili gól už v siedmom zápase v sezóne. Podarilo sa to dvakrát a to Mračníkovi a Jankovskému ešte v 3.kole doma proti R.Tepliciam. Síce Mračník skóroval aj v tomto zápase, ale do nesprávnej brány. Po tejto prehre sa naši ocitli na chvoste tabuľky a najbližšie ich doma čaká nováčik súťaže FK Kotrčiná Lúčka.
TJ&nnbsp; TJbsp;Fačkov 3:0 TJ Považan N.Lúčka (1:0)
G:--
ŽK: Mračník
Zostava: Niník - Fábel, Mračník, L.Tavač, Staňo - Matejík, Kubička, Dovičák, Bielik(67.D.Sedúch) - Gábor(67.M.Sedúch), Ilovský
V Trnovom nadelili sedmičku!
Dorastenci vycestovali v 8.kole ku poslednému mužstvu tabuľky - FK Trnové. Naši ich herne prevyšovali, vytvárali si šance, čo sa odzrkadlilo aj na samotnom výsledku. Naši mohli pridať aj viac gólov, ale nepremenili ešte veľa šancí, nastrelili štyrikrát žrď, no hlavné je, že si odviezli ďalšie dôležité tri body.
FK Trnové 0:7 TJ Považan N.Lúčka (0:3)
G: M.Urbaník 4, R.Šipčiak 2, T.Hruška
Zápas s Terchovou odložený
8. kolo MFS I.triedy žiakov medzi FK Terchová a TJ Považan Nezbudská Lúčka je odložené pre nespôsobilý terén domáceho mužstva. Zápas sa odohrá v náhradnom termíne, ktorý bude určený v úradnej správe.
Ďalšia domáca prehra
A-mužstvo privítalo v 7.kole FK Zástranie. Nič iné ako víťazstvo po štyroch prehrách sa nečakalo. Avšak opäť naši zlytext-align: left;U prvého mužstva v tabuľke celkom slušný výsledok hali v koncovke. Už v 3.minúte mal veľkú šancu P.Danihel, ale brankár hostí Majtán si so strelou poradil. Ďalšie šance mal L.Tavač. Najprv preloboval Majtána, ale lopta sa odrazila od zeme a vedľa. O pár minút neskôr spomínaný hráč si všimol vybehnutého Majtána, vystrelil z voleja, avšak lopta prešla tesne ponad. V 19.minúte sa zranil M.Mrázik a hneď sa muselo striedať. V 26.minúte hlavný rozhodca ukázal v strede ihriska výhodu pre domácich, avšak loptu mali hostia, stredný záložník vysunul útoční ka Ško/div/spanrvánka a ten s prehľadom jeden na jedného premenil. Hostia mali ešte jednu šancu, keď spoza šestnástky strieľal stredný záložník hostí, ale Niník vyrazil na roh. V druhom polčase chlapci podali bojovný výkon, no gólquot;výledivdiv t/div na remízu sa im nepodaril dať. V 76.minúBánová /divte dstrongtext-align: left; span style=divokonca hostia zvýšili svoj stav na 0:2, keď Niník vyrazil strelu súpera a z našich nikto nedobiehal iba útočník Zástrania, ktorý pokojne doklepol do prázdnej brány. Nezbuďanci opäť doma prehrali, no sezóna je ešte dlhá na to, aby stratené body doma získali vonku.
TJ Považan N.Lúčka 0:2 FK Zástranie (0:1)
G: --
Zostava: Niník - Staňo, Mračník, M.Mrázik(19.Horecký), D.Sedúch - Matejík, M.Sedúch(41.Fábel), Danihel(79.Bielik), Buchta - L.Tavač, Kubička
Doma iba remíza
Dorast odohral svoj ďalší domáci zápas v sobotu. Privítali súpera z vyšších miest tabuľky a to OŠK Kamennú Porubu. Súper bol húževnatý a hral veľmi aktívne. Celý zápas bol vyrovnaný a tak nečudo, že sa samotný zápas skončil remízou. Naši prehrávali už 0:2, ale do konca prvého polčasu sa kapitánspan style=/divquot; si prakticky v druhom polčase vyloženú šancu nevytvorila. No prišla 77.minúta, domáci kopali už asi ôsmy priamy kop spoza šestnástky. Domáci Martoník vyslal delo priamo do stredu, lopta zaplachtila a Niník inkasoval - 1:1. Už o 4 minúty viedli domáci 2:1, keď center tečoval M.Sedúch priamo do vlastnej brány. Našim odišli sily a na vytvorenie nejakej šance sa už nezmohli. V poslednom jesennom kole privítajú doma Horný Hričov. Už teraz je jasné, že L.Tavač nemôže nastúpiť pre 4 ŽK span style=divspan style= a Horecký pre červenú z dorastu. Otázny je štart M.Sedúcha, ktorého rozhodca zapísal do zápisu, že sa mu vyhrážal. Všetko sa dozvieme v úradnej správe v piatok.span style=ovi T.Mračníkovi podarilo znížiť z odrazenej strely - 1:2. Hneď na začiatku druhého polčasu naši kopali penaltu, avšak T.Hruška nepremenil, keď brankár vyrazil na roh. Následne z tohto rohu však po strele D.Kyselicu tečoval do brány J.Melo a bolo zrovnané - 2:2. Už to vyzeralo na obrat v prospech domácich, avšak v 71.minúte hostia udreli na 2:3. Naši mali veľké šance, ale nepremenili ich. V 84.minúte mali Nezbuďanci opäť výhodu pokutového kopu, no tentokrát sa k lopte postavil M.Urbaník, ktorý s prehľadom premenil a zároveň zrovnacolor:#FF0000;TJ Višňové 3:1 TJ Považan N. Lúčka (2:0)/divdivTJl stav na konečných 3:3. Úctihodné je, že našich dorastencov bolo minulý týždeň 9 a tento týždeň ich bolo až 16.
TJ Považan N.Lúčka 3:3 OŠK Kamenná Poruba (1:2)
G: 43.T.Mračník, 52.J.Melo, 84.M.Urbaník(11m)
Zostava: Š.Šmida - Horecký, Lonc, Chebeň(46.Noga), A.Tichý - Mračník, Hruška, M.Dávidík(46.Kyselica),And.Tichý(46.R.Šipčiak) - Melo(79.R.Šmida), Urbaník
Konečne prvé víťazstvo v sezóne
Našich žiakov čakal v 7.kole nie ľahký súper - OŠK Kamenná Poruba. Chalani samozrejme si pomaly zvykli prehrávať a tak do ďalšieho zápasu nešli s veľkou nádejou vyhrať. Opäť ich bolo menej, tentokrát desať, no aj napriek tomu hrali vyrovnanú partiu. Prvý polčas inkasovali z rohového kopu, keď nepokryli hráča v šestnástke, no v druhom polčase bol v pokutovom území faulovaný S.Melo, ktorý si aj sám postavil loptu na biely bod - 1:1. V 49.minúte stretnutia T.Škripek prešiel pomaly celé ihrisko a skóroval na 2:1. Do konca stretnutia naši žiaci stav udržali a pripísali si konečne prvé víťazstvo v sezóne. Veríme tomu, že ich to povzbudí do ďalších zápasov.
TJ Považan N.Lúčka 2:1 OŠK Kamenná Poruba (0:1)
G: 40.S.Melo(11m), 49.T.Škripek
Poltucet u nováčika súťaže
A-mužstvo čakal v 6.kole súper, ktorý postúpil z II.triedy - TJ Štart Veľké Rovné. V zápase chýbali niektorí hráči zo základnej zostavy, no prvých 25 minút totext-align: left;/div/strong/div vidieť nebolo. Domáci udreli v 35.minúte, keď sa naša obrana nestihla vrátiť - 1:0. O pár minút neskôr sa P.Danihel rútil sám na bránu, ale domáci obranca ho stiahol. Na prekvapenie hlavný rozhodca vytiahol iba žltú kartu. Pred šestnástkou bol faulovaný L.Tavač a získali naši výhodu priameho kopu. M. Sedúch sa postavil ku lopte, ale šťastena nepriala - od brvna na zem a von. V poslednej minúte prcolor:#0000FF;Napriek veľkým šanciam krutá prehra divvého polčasu kopali domáci rohový kop a hlavičkou skórovali - 2:0.  V druhom polčase domáci herne napredovali a pridali ďalšie štyri góly (jeden z penalty). Naši vyfasovali toľko žltých kariet, koľko aj gólov a majú čo robiť, aby hernú koncepciu celého tímu zlepšili.
TJ Štart Veľké Rovné 6:0 TJ Považan N.Lúčka (2:0)
G: --
Zostava: Niník - Fábel, M.Sedúch, L.Tavač, J.Staňo - Bielik, Kubička(75.Gábor),Mračník(68.Jankovský), D.Sedúch - P.Danihel, Matejík
V deviatich uhrali remízu
Dorastencov čakal ten istý súper, čo aj žiakov a neskôr aj dospelých, teda V.Rovné. Našich bolo len deväť, ale dokázali hrať so súperom ako 11 na 11. Dokonca mali naši väčšie šance ako domáci, nastrelili tyč a Melo nepremenil samostatný nájazd na brankára. Či je táto remíza cenná alebo sa mohlo kľudne vyhrať, už musí posúdiť každý sam.
TJ Štart V.Rovné 0:0 TJ Považan N.Lúčka (0:0)
G:--
Zostava: Š.Šmida - Lonc, A.Tichý, Hruška, Kyselica, And.Tichý, Urbaník, Melo, Chebeň
27 minút vyrovnaný stav, no aj napriek tomu vysoká prehra
Žiaci vycestovali v 6.kole do Veľkého Rovného. Opäť ich bolo iba desať. Samozrejme nejaké zázraky nečakali, ale dlho odolávali tlaku súpera. Až do 27.minúty totižto bol stav 0:0. Je to neuveriteľné, ale ako keby po prvom góle sa rozsypali, pretože do polčasu domáci stihli pridať ešte ďalšie štyri. Druhý polčas naši predvádzali to čo aj posledné minúty prvého polčasu a tak V.Rovné pridalo ďalších šesť gólov.
TJ Štart Veľké Rovné 11:0 TJ Považan N.Lúčka (5:0)
G: --
Vo štvrtkovej dohrávke konečne vstrelený gól
Žiaci dohrávali vo štvrtok 1.kolo I.triedy, keď doma uvítali OŠK Nededzu. Naši nastúpili iba v desiatich, dostali šesť kúskov avšak sa im konečne podarilo streliť gól. Prebiehal druhý polčas a Ondráš vykopol loptu z obrany dopredu, kde na polovici ihriska bol úplne voľný Gábor a ten išiel sám na brankára, ktorého prestrelil. Veľmi dobrý výkon podal brankár domácich, ktorý zneškodnil ďalšie šance hostí.
TJ Považan N.Lúčka 1:6 OŠK Nededza (0:2)
G: Gábor
Do tímu prichádza František Buchta
A-mužstvo doplní káder o jedného hráča. Jedná sa o Františka Buchtu z Fatranu Varín. Hráč bude v N.Lúčke na hosťovaní do 31. 12. 2013. Čaká sa iba na potvrdenie žiadosti na zväze.
Sedúchova chyba rozhodla o zápase
5.kolo I.triedy prinieslo zápas medzi TJ Považan N.Lúčka a ŠK Štiavnik. Dá sa hovoriť o súperovi, ktorý ašpiruje na celkový triumf v sezóne. Avšak naši chlapci sa držali prvý polčas, ktorý skončil bez gólov. Druhý polčas sa niesol v podobnom znení, avšak kým sa nestala chyba M.Sedúchovi. Odkop lopty mu nevyšiel podľa predstáv, pretože sa netrafil do lopty, útočník loptu prebral nahral cez bránu a nabiehajúci spoluhráč pohodlne doklepol do prázdnej brány. ŠK Štiavnik sa tak tešil z 3 bodov a umiestnil sa po 5.kolo na čelo tabuľky.
TJ Považan N.Lúčka 0:1 ŠK Štiavnik (0:0)
G: --
ŽK: Lonc
Zostava: J.Hruška - V.Fábel, M.Sedúch, L.Tavač, J.Staňo - M.Matejík(84.D.font-size: medium;Bielik),span style= M.Gažo, M.Dovičák, T.Mračník(73.P.Niník) - M.Lonc, D.Jankovský(46.P.Kubička)
Rašov celý zápas dorovnávať nestíhal
Dorast odohral v sobotu 5.kolo I.triedy na domácej pôde proti Družstevníku Rašov. Naši boli len desiati, no aj napriek tomu, že im jeden hráč chýbal, nedávali najavo, že ich je o jedného menej. Avšak už v 10.minúte prehrávali 0:1. font-size:medium;No o dve minúty na to bolo vyrovnené J.Melom pekným lobom - 1:1. Naši dokonca strhli vedenie na svoju stranu, keď sa gólovo presadil R.Šipčiak - 2:1. Hostia zrovnali na 2:2. A keď sa už zdalo, že prvý polčas skončí nerozhodne, v 45.minúte stretnutia opäť strhol vedenie na domácu stranu krásny volejom M.Lonc - 3:2. Druhý polčas začali naši herne slabšie, čo hostia využili na vyrovnanie - 3:3. O približne 15 minút hlavný rozhodca ukázal na biely bod a T.Hruška penaltu s prehľadom premenil 4:3. Na 5:3 zvýšil skóre Melo, ktorý tak dosiahol hetrik a hostia už vedeli, že sa im zrovnať nepodarí. Potvrdil to R.Šmida šiestym gspan style=ólom. 
TJ Považan N.Lúčka 6:3 Družstevník Rašov (3:2)
G: Melo 3, R.Šipčiak, T.Hruška(11m), R.Šmida
Zostava: Š.Šmida - A.Tichý, T.Mračník, M.Lonc, M.Chebeň - And.Tichý, T.Hruška, M.Dávidík, Melo - R.Šmida
Opäť dvanásť
Žiaci vo svojom druhom domácom zápase privítali TJ Družstevník Zbyňov. Márna snaha našich chalanov nestačila a tak opäť čelili vysokému tlaku hostí. Veľké chyby, ale aj nedostačujúce skúsenosti vyvrcholilo opäť dvanástimi gólmi.
TJ Považan N.Lúčka 0:12 TJ Družstevník Zbyňov (0:7)
G: --
Veľmi ľahko zarobené a odovzdané tri body pre Fatran Varín
4.kolo prinieslo derby zápas medzi Fatranom Varín a TJ Považan N.Lúčka. Každý futbalový fanúšik sa na toto stretnutie tešil, ale keď prišiel na ihrisko Juraja Sobolu do Varína, neveril vlastným očiam. Nezbuďanci nastúpili iba v siedmich. Chalani sú po dovolenkách, robotách a niektorí sú zranení. Veľkú hanbu okrem Nezbuďancov si spravili aj hráči Varína, pretože dokázali skórovať až v 43.minúte stretnutia. Takže "sedem statočných" z Nezbuda dokázali brániť až 43 minút hráčov Varína. V druhom polčase priebeh pokračoval podobne. Varínci sa nedokázali presadiť až kým hlavný rozhodca neodpískal penaltu, ktorú Repkovský premenil - 2:0. M.Sedúch sa zranil a tak počet hráčov klesol pod 7 - Stretnutie ukončené. Zápas bude ukončený za zeleným stolom.
TJ Fatran Varín 2:0 TJ Považan N.Lúčka (1:0) - zápas ukončený v 60.minúte
G: --
Zostava: Jankovský - Fábel, M.Sedúch, L.Tavač, Matejík - Gažo, Dovičák 
Ťažký súper, pekná hra, cenná remíza
Dorastenci vycestovali v 4.kole do neďalekej Nededze, kde ich čakala neľahká úloha. Pekná kolektívna a kombinačná hra z oboch strán vyústila do konečnej remízy. Avšak domáci skórovali z penalty, keď fauloval Chebeň. Avšak naši futbalisti sa nevzdávali a vytvárali si šance aj v druhom polčase. Trafili dve brvná, konkrétne Lonc a Mračník. Už to vypadalo, že im nie je súdené skórovať, ale po krásnom úniku R.Šmidu sa im to nakoniec podarilo - 1:1! Do konca stretnutia už gól nepadol a Nezbud si odviezol cennú remízu.
OŠK Nededza 1:1 TJ Považan N.Lúčka (1:0)
G: R.Šmida
V Štiavstrongspan style= niku tucet
Žiaci cestovali do Štiavnika, ktorý prvý zápas prehral vysoko 8:0 a tak sa naši chystali zobrať aspoň jeden bod. Ale to nevedeli, čo ich čaká. Po prvom polčase bolo 8:0 a chalani boli veľmi sklamaní. Jednoducho našich žiakov čaká náročná práca, silný ročník odišiel a teraz nemá kto tím potiahnuť. A jeden hráč ho ťahať nemôže. Do konca stretnutia ich dostali ešte štyri a tak si /strong/div/divžiaci zo Štiavnika odviezli vysokú prehru 12:0.
ŠK Štiavnik 12:0 TJ Považan N.Lúčka (8:0)
G: --
Prvé víťazstvo v sezóne
O prvom víťazstve sezóne sa prakticky rozhodlo už v prvom polčase. Prvý gól padol v 18. minúte po strele D.Jankovského, ktorá sa odrazila od brvna na zem a von, ale postranný rozhodca zdvihol svoju vlajku a gól uznal. Už o 3 minúty na to sa domáci tešili z druhého gólu, ked hosťujúceho brankára prekonal mladík z dorastu T.Mračník. V prvom polčase stihol ešte kapitán M.Sedúch nastreliť tyč a mohlo byť rozhodnuté. Druhý polčas prevzali hru prevažne hostia, ktorí sa snažili znížiť, resp. vyrovnať, ale do väčšej šance sa nedostali a tak naši vyhrali 2:0.
TJ Považan N.Lúčka 2:0 TJ VTJ Rajecké Teplice - Konská (2:0)
G: 18. Jankovský, 21. Mračník
ŽK: Mračník
Zostava: Niník - Fábel, M.Sedúch, M.Mrázik(44.Lonc), Staňo - Matejík, Gažo, Mračník, D.Sedúch - D.Jankovský, L.Tavač
Dorast v sobotu nadelil sedem, Horeckého zbytočné vylúčenie!
Dorastenci, ktorí hrávajú svoje domáce zápasy v sobotu, privítali 1.FC Teplička n/Váhom-D.Tižina "B". Už v 1.minúte kopal J.Melo penaltu, keď bol faulovaný R.Šipčiak. Melovi však penaltu brankár chytil, ale v dorážke sa už nemýlil - 1:0. Ku koncu prvého polčasu zvýšili Nezbuďanci na 2:0 gólom R.Šmidu. Po prvom polčase to ešte nevypadalo tak, že hostia si odnesú až 7 kúskov, ale efektívna hra domácich a ďalšie dve odpískané penalty rozhodli o vysokom výsledku. Zároveň za stavu 7:0 sa B.Horecký nechal zbytočne vylúčiť, keď ho súper udrel do tváre a Horecký odplácal. ŠDK rozhodla, že si nezahrá 3 kolá.
TJ Považan N.Lúčka 7:0 1.FC Teplička nad Váhom - Dolná Tižina "B"
G: R.Šmida 3, UrstrongDružstevník Rašov 2:1 TJ Považan N.Lúčka (0:0)strongstrongbaník 2(druhý z 11m), Melo, Hruška(z 11m)
Žiaci na úvod s debaklom
3.kolo žiakov a zároveň prvý zápas v novej sezóne priniesol vysokú prehru 0:7. FK Predmier hral veľmi organizovaný futbal a naša mládež nestíhala. Silné ročníky odišli a tak môžme čakať veľmi ťažkú sezónu.
TJ Považan N.Lúčka 0:7 FK Predmier (0:4)
G: --
Katastrofálny výkon v 2.kole
Prvé kolo nám prinieslo bezgólovú remízu a tak našich čakal cesta do P.Chlmca, s ktorým minulý rok mali double(obidva zápasy vyhrali). Avšak tento rok sa hral úplne iný zápas. Celý bol v réžii domácich. Naši slabo bránili, avšak musíme podotknúť šancu D.Jankovského v 2.minúte, ktorý nastrelil tyč. Od tejto minúty naši ako keby zabudli, že hrajú a tak vyfasovali tri kúsky.
TJ Považský Chlmec 3:0 TJ Považan N.Lúčka (1:0)
G: --
V Krasňanoch s nezáslúženou štvorkou
Dorastencov čakal druhý zápas vonku a to na pôde Krasňdivdivan, odkiaľ sa body vezú veľmi ťažko. Prvý polčas mohol kľudne skončiť 4:4. Najväčšiu šancu zahodil J.Melo, ktorý z neuveriteľnej pozície - meter pred bránou prekopol. Prvý polčas však skončil bez premenej šance - 0:0. Hneď na úvod druhého polčasu sa kopala penalta proti našim - 1:0. Domáci sa týmto chytili a pridali ešte tri góly. Naši si určite nezaslúžili prehrať takým vysokým rozdielom, ale aspoň sa ponaučili, že také šance, aké mali treba premieňať.
TJ Fatran Krasňany 4:0 TJ Považan N.Lúčka (0:0)
G: --
 
Prvé kolo našicolor:#FF0000;span style= hrali dZostava: Niník - Fábel, Mračník, L.Tavač, Staňo - Matejík, Kubička, Dovičák, Bielik(67.D.Sedúch) - Gábor(67.M.Sedúch), Ilovskýcolor:#3366FF;G: --span style=oma proti Kolároviciam. Hostia prišli s jednoznačným cieľom vyhrať, ale domáci chceli to isté. Na začiatku zápasu mali prevahu Kolárovice, ale postupne Nezbuďanci tlak hostí znižovali a dostávali sa aj oni do šancí. Najväčšie mali v prvom polčase M.Sedúch a M.Mrázik. Druhý polčas bol taktiež veľmi vyrovnaný. Ani jednému sa nepodarilo skórovať a tak sa zápas skončil nerozhodne 0:0.
TJ Považan N.Lúčka 0:0 TJ Kolárovice (0:0)
G: --
Zostava: Niník - Staňo, M.Sedúch, M.Mrázik, Fábel - D.Sedúch, Mračník, Dovičák, Matejík(61.Kubička) - Loderer, Lonc(44. L.Tavač)
Melo sa hneď v prvom kole presadil dvakrát
Dorastenci odohrali svoj prvý zápas v novom ročníku v sobotu, kedy svoje domáce zápasy budú hrať po celú sezónu. Našich prvé kolo čakali doma Kolárovice. Obidva tímy nastúpili len v desiatich, pretože nie sú ešte dohodnuté všetky prestupy a hosťovania. Vo veľkom teple sa pod taktovkou nového trénera Ľ.Tavača podarilo skórovať až päťkrát a tak vyhrali 5:1.
TJ Považan N.Lúčka 5:1 TJ Kolárovice (3:0)
G: Melo 2(prvý z 11m), R.Šipčiak, R.Šmida, Hruška
Zostava: Š.Šmida - Ad.Tichý, Horecký, Noga, Lonc - R.Šipčiak, Mračník, Hruška, Melo - R.Šmida 
Priateľský zápas so Strážou rozhodol Melo!
Žiaci odohrali v nedeľu o 10:00 priateľský zápas so Strážou, keďže im sa súťaž začína až o 2 týždne neskôr. Nastúpil ešte aj Melo, Š.Šmida(2.polčas) a A.Tichý, pretože ostatných chalanov sa vedenie snaží získať. Veľmi dobrý výkon podal mladý brankár Ján Dudus.
TJ Považan N.Lúčka 1:0 TJ span style=;Stráža (0:0)
G: Melo
Zostava: Dudus - Tichý, Škripek, Adamé, Jánošík - Horecký, Samec, Melo, Gábor - Lonc, Hurka
počas zápasu nastúpili: Dudusová, Š.Šmida
Zmena farebnej schémy v Novinky!
Kvôli prehľadnosti sa od nového ročníka menia farebné schémy a to nasledujúce:
Príspevky, ktoré sa týkajú žiakov budú označené červenou farbou!
Príspevky, ktoré sa týkajú dorastencov budú označené zelenou farbou!
Príspevky, ktoré sa týkajú dospelých budú označené modrou farbou!
Ostatné príspevky budú označené oranžovou farbou!
Možné posily do áčka!
A-mužstvo sa musí posilniť o niekoľko hráčov, pretože jarnú časť ich bolo početne málo a tak mal každý hráč pocit, že nemá konkurenciu a bude hrať aj ďalší zápas. V riešení sú títo hráči:
Milan Gažo (FK Belá)
Michal Hazda (OFK Ovčiarsko)
Martin Dovičák (FK Strečno)
Daniel Jankovský (Fatran Varín)
František Buchta (Fatran Varín)
Sú to veľmi mladí chalani a perspektívny do budúcnosti. Tak verme, že sa našim podarí nejaký ten úlovok z tohto zoznamu.
Dospelí: Prvé kolo doma s Kolárovicami
Na aktíve dňa 12.7.2013 sa rozhodlo o vylosovaných číslach do nového ročníka 2013/2014. Dospelým bolo pridelené číslo 7 a to znamená, že budú hrať doma s Kolárovicami. Sezóna začína 04.08.2013.
Rozpis na jeseň 2013:
1.kolo: N.Lúčka : Kolárovice 
2.kolo: P.Chlmec : N.Lúčka
3.kolo N.Lúčka : R.Teplice
4.kolo Varín /span : N.Lúčka
5.kolo N.Lúčka : Bánová B
6.kolo V.Rovné : N.Lú/div/spannbsp;Nededzu. Naši nastúpili iba v desiatich, dostali šesť kúskov avšak sa im konečne podarilo streliť gól. Prebiehal druhý polčas a Ondráš vykopol loptu z obrany dopredu, kde na polovici ihriska bol úplne voľný Gábor a ten išiel sám na brankára, ktorého prestrelil. Veľmi dobrý výkon podal brankár domácich, ktorý zneškodnil ďalšie šance hostí.čka
7.kolo N.Lúčka : Zástranie
8.kolo Fačkov : N.Lúčka
9.kolo N.Lúčka : K.Lúčka
10.kolo Rašov : N.Lúčka
11.kolo N.Lúčka : Višňové
12.kolo Štiavnik : N.Lúčka
13.kolo N.Lúčka : H.Hričov 
Žiaci postúpili do I.triedy z druhého miesta!
Žiaci, ktorí podávali veľmi kvalitné a dobré výkony počas celej sezóny a po jesennej časti boli prví bez jedinej prehry sa im nakoniec aj tak podarilo postúpiť do vyššej súťaže. Skončili na druhom mieste za Turím, ale postupovalo aj mužstvo z druhého miesta - teda TJ Považan N.Lúčka. Odišli štyria hráči do dorastu - najlepší strelec Melo, R.Šipčiak, Stanco a brankár Š.Šmida. Sezóna v prvej triede bude veľmi náročná, ale nie každý sa môže popýšiť, že naši žiaci postupovali dva roky po sebe. Pred dvoma rokmi hrali ešte poslednú III.triedu. Od nového ročníka bude náš tím jeden zo zástupcov I.triedy. Nová sezóna sa tak môže začať s tým, že obec alebo telovýchovná jednota bude hrať v ročníku 2013/2014 najvyššie oblastné futbalové súťaže - A-mužstvo - I.trieda, dorast - I.trieda, žiaci - I.trieda
Vylosovanie našim pridelilo do 1.kola Stráňavy, ale keďže sa prvé kolo nehrá zároveň s ostatnými súťažmi, ale odohrá sa v priebehu súťaže cez týždeň, tak naši začínajú až tretím kolom a to 18.8.2013 s Predmierom.
Postup vybojovali: Štefan Šmida, Matej Ondráš, Tomáš Škripek, Milan Jánošík, Róbert Taraba, Erik Stanco, Roman Samec, Patrik Horecký, Rebeka Dudusová, Rudolf Šipčiak, Samuel Šipčiak, Andrej Štadáni, Jozef Melo, Dominik Hurka, Michal Šipčiak, Lukáš Gábor
Do tretice druhý! Turnaj vo Varíne sme neobhájili!
21. júla 2013 sa konal Turnaj o pohár starostu obce vo Varíne. Ako obhajcovia triumfu si naši poradili v prvom zápase s Krasňanmi 2:1. Varín vyhral s Mojšom vysoko 6:1 a tak už každý tušil aké bude finále - na treťom turnaji tretí zápas s Varínom. Ešte pred samotným finále však odohrali zápas Krasňany a Mojš o 3.miesto, kde Krasňany zvíťazili 5:1 a skončili na treťom mieste. Výkop finálového zápasu bol o 17 hod. Niektorí naši hráči unavení z dedinskej ligy v Strečne už nezvládali šprintérske a bežecké súboje s hráčmi z Varína. V prvom polčase sa trafil Kadrliak ku tyči a zároveň to bol aj jediný gól zápasu. Do tretice sme tento rok skončili druhí a verme, že na budúci rok sa našim podarí niečo vyhrať.
Semifinále:
Varín 6:1 Mojš
Krasňany 1:2 N.Lúčka
O 3.miesto:
Mojš 1:5 Krasňany
FINÁLE: 
Fatran Varín 1:0 TJ Považan N.Lúčka (1:0)
G: Kadrliak
Víťazom 30.ročníka Memoriálu Karola Najšla je Fatran Varín
Jubilejný 30.ročník Memoriálu Karola NajšldivG: Gáborstrongspan style=a sa konal na štadióne Na Námelí v N.Lúčke. Prvé semifinále odohrali medzi sebou domáca TJ Považan N.Lúčka a Fatran Krasňany. Domáci zvíťazili tesne 4:3 a tak sa mohli opäť po roku tešiť na finále. Druhé semifinále dalo dokopy mužstvá, ktoré kedysi hrávali spolu v V.lige - FK Strečno a Fatran Varín. Favoritom bolo určite FK Strečno, teda obhajca titulu. Ale na turnajoch sú výsledky nevyspytateľné. Varín vyhral 3:1 a hlavným momentom zápasu bol, keď brankár Strečna Bukovinský za stavu 1:1 netVo štvrtkovej dohrávke konečne vstrelený gól /divrafil malú domov a Hruška pohodlne doklepol do prázdnej brány. Medzi zápasmi odohrali exibičný zápas žiaci N.Lúčky a Strečna. Domáci zdivspan style=víťazili rozdielom triedy 3:0, keď góly dávali Melo, R.Šipčiak a M.Ondráš. O 3.miesto sa po prvom prehratom zápase stretli Fatran Krasňany a FK Strečno. Bol to napínavý zápas do posledných chvíľ, aj keď Strečanci viedli 1:0, Krasňanci stále hrýzli a vpredu boli nebezpeční. Strečno zvýšilo svoj stav na 2:0 z penalty päť minút pred koncom stretnutia a tak už bolo rozhodnuté, kto sa umiestni na treťom mieste.
FINÁLE: TJ Považan N.Lúčka 0:0 Fatran Varín, pokutové kopy: 4:5 (7 sérií)
Vo finále nastúpili domáci futbalisti proti susedom z Varína. Zápas mal dobrú kvalitu, ale chýbali opäť góly. Súperi sa navzájom veľmi dobre poznajú a tak vo vzájomných zápasoch padá veľmi málo gólov. Prvý polčas však mali viac z hry Varínci, ale do vyloženej šance sa nedostal nikto. Druhý polčas bol už vyrovnanejší, dokonca Nezbuďanci mali dve pološance, konkrétne L.Tavač a Kubička. Zápas sa skončil remízou 0:0 a tak na rade boli pokutové kopy. Prvý začínali Varínčania, ale Niník vychytal Kubíka. Nás/div G: R.Šmida 3, UrstrongDružstevník Rašov 2:1 TJ Považan N.Lúčka (0:0)strongstrongbaník 2(druhý z 11m), Melo, Hruška(z 11m)ledne M.Sedúch prekopol bránu a nbsp;Nededza (0:2)font-size:medium;font-size:medium;divspan style=font-size:medium;tak po prvej sérii bol stav 0:0. Druhú sériu začal Poljak, kTJ Považan N.Lúčka 0:12 TJdivnbsp;Považský Chlmec 3:0 TJspan style=torého opäť Niník vychytal. D. Sedúch narozdiel od svojho brata svoju penaltu premenil a bolo tak 1:0 pre N.Lúčku. Tretiu sériu premenil Wiliger s L.Tavačom - 2:1 pre N.Lúčku. Štvrtá séria z pohľadu Varína bola premenená, keď sa nemýlil Kubovič. Domáci Matejík nepremenil a tak sa stav vyrovnal na 2:2. Piata séria bola premenená z obidvoch strán - Kadrliak, Gažo - 3:3. Kubovič išiel kopať aj šiestu sériu, ktorú premenil. Z Nezbuda premenil opäť Gažo - 4:4. V siedmej sérii však Nezbuďanci zaváhali a tak sa nbsp;Terchová a TJ Považan Nezbudská Lúčka je odložené pre nespôsobilý terén domáceho mužstva. Zápas sa odohrá v náhradnom termíne, ktorý bude určený v úradnej správe.Zostava: Š.Šmida - Horecký,/strong/strongstrong Lonc, Chebeň(46.Noga), A.Tichý - Mračník, Hruška, M.Dávidík(46.Kyselica),Anbsp;Pov ažan N.Lúčka (1:0)/strongstrongnd.Tichý(46.R.Šipčiak) - Melo(79.R.Šmida), Urbaník/divVarín tešil z víťazstva. Nezbuďanci ostali veľmi sklamaní, ktorí nevyhrali domáci turnaj šesť rokov.
Výsledky:
Semifinále:
Fatran Krasňany 3:4 TJ Považan N.Lúčka (1:2)
G: Rýpel 2, Cigánik - Matúš 3, Loderernbsp;Štart Veľké Rovné 11:0 TJ Považan N.Lúčka (5:0)font-size:medium;
Fatran Varín 3:1 FK Strečno (1:1)
G: Frátri/strongk, Hruška 2 - P.Sokolovský
 
O 3.miesto:
Fatran Krasňany 0:2 FK Strečno (0:0)
G: P.Sokolovský, Kán(11m)
 
FINÁLE:
TJ Považan N.Lúčka 0:0 Fatran Varín, 4:5 na penalty
G: -
Konečné poradie turnaja:
1. Fatran Varín
2. TJ Považan N.Lúčka
3. FK Strečno
4. Fatran Krasňany
 
Ocenenia jednotlivcov:
Najlepší strelec - Martin Matúš (N.Lúčka) - 3 góly
Najlepší brankár - Ivan Vajda (Varín)
Najlepší hráč - Jakub Beháň (Strečno)
V nedeľu jubilejný 30.ročník Memoriálu Karola Najšla v N.Lúčke
Všetkých priaznivcov futbalu srdečne pozývame už na 30.ročník tradične konaného Memoriálu Karola Najšla už túto nedeľu 14. júla 2013. Štartovať budú tieto tímy: domáca TJ Považan N.Lúčka, FK Fatran Varín, FK Strečno a Fatran Krasňany. Medzi zápasmi odohrajú priateľský zápas domáci žiaci so susedným Strečnom.
Program turnaja:
9:00 Fatran Krasňany  :  TJ Považan N.Lúčka
11:00 Fatran Varín  :  FK Strečno
13:00 N.Lúčka  :  Strečno (priateľský zápas žiakov)
15:00 O 3.miesto
17:00 FINÁLE
19:00 Vyhodnotenie turnaja
O občerstvenie je postarané a hrať môžte aj o skvelé ceny v tombole!
Po skončení turnaja bude diskotéka do rána.
Prídťe sa zabaviť na štadión Na Námelí.
NEDEĽA 14.júl 2013  o  9:00
Žiaci skončili druhí na turnaji v Strečne
2. ročník Memoriálu Jarka Hanuljaka sa konal v Strečne, kde štartovali tieto tímy v 2 skupinách:
A-skupina: Krasňany, Višňové, Stráža
B-skupina: Nededza, N.Lúčka, Strečno
V skupine hral každý s každým (2x15min.) a víťazi skupín sa stretli vo finál span style=divPrvé kolo naši hrali doma proti Kolároviciam. Hostia prišli s jednoznačným cieľom vyhrať, ale domáci chceli to isté. Na začiatku zápasu mali prevahu Kolárovice, ale postupne Nezbuďanci tlak hostí znižovali a dostávali sa aj oni do šancí. Najväčšie mali v prvom polčase M.Sedúch a M.Mrázik. Druhý polčas bol taktiež veľmi vyrovnaný. Ani jednému sa nepodarilo skórovať a tak sa zápas skončil nerozhodne 0:0. e. 
Nededza 0:3 N.Lúčka, G: Melo, vlastný, S.Šipčiak
Strečno 0:1 N.Lúčka, G: S.Šipčiak (11m)
Naši vyhrali skupinu a vo finále sa stretli s víťazom A-skupiny - Višňovým. Zápas sa skončil remízou 0:0 a tak nasledovali penalty, kde naši nemali práve presnú mušku. Penaltu premenili iba Melo a S.Šipčiak. Viac bolo takých, ktorí nepremenili: M.Ondráš, T.Škripek, R.Šipčiak a F.Beháň. Višňovci vyhrali nad nami vďaka penaltám, ale naši nemusia vôbec smútiť, pretože ukázali veľmi kvalitnú hru a dokonca za celý turnaj nedostali ani jeden gól.
Poďakovanie určite patrí organizátorom turnaja, ktorý prebiehal férovo a v rámci pravidiel.
FINÁLE: TJ Považan N.Lúčka 0:0 TJ Višňové, 3:2 na penalty
Konečné poradie: 1. Višňové  2. N.Lúčka  3. Krasňany  4. Nededza  5. Strečno  6. Stráža
Áčko neobhájilo turnaj v Krasňanoch
Áčkari obhajovali tento rok Memoriál Adama Krajčíka v Krasňanoch. V semifinále sa stretli v derby s Varínom. Veľmi kvalitný zápas, ktorý sa aj napriek veľkým šanciam skončil bezgólovou remízou. Na rade boli penalty, kde sa pomýlil iba jeden strelec a to bývalý hráč N.Lúčky Peter Hruška, ktorého Niník vychytal. Z našich premenili penalty všetci v tomto poradí: J.Ďuriš, M.Dovičák, D.Mrázik, R.Šipčiak, P.Niník.
Vo finále našich čakali Poliaci, ktorý zvíťazili v prvom semifinále nad Krasňanmi 3:2. Gmina Strumieň nepodala na turnaji oslnivý výkon, ale vsadili na defenzívnu činnosť, čo sa im vyplatilo. S našimi vyhrávali 1:0 po penalte, ktorú vyrobil L.Tavač. Kubička ešte do polčasu vyrovnal na 1:1. Ale 5 minút pred koncom finálového stretnutia kopali Poliaci rohovýZostava:/spanspan style= div konbsp;Štart V.Rovné span style=0:0 TJ/strongPo skončení turnaja bude diskotéka do rána./strongp a útočník, ktorý sa dostal medzi našich dvoch obrancov zahlavičkoval presne ku žrdi. Niník bezmocný a 2:1 pre Gminu Stru mieň! Našim tak ostala strieborná medaila, ale organizátori si zaslúžia veľké poďakovanie za celý prebiehajúci turnaj.
Semifinále:
Krasňany 2:3 Gmina Strumieň
N.Lúčka 0:0 Varín, 5:4 na penalty, rozh.penalta: Niník
 
O 3.miesto                                   
Krasňany 3:2 Varín
FINÁLE:
TJ Považan N.Lúčka 1:2 Gmina Strumieň(1:1)
G: Kubička
Dorastenci skončili na turnaji Teodora Zvaru posledný
Dorastenci ako obhajca trofeje Teodora Zvaru z minulého roka skončili tento rok posledný. Aj keď výsledky neboli zlé, podaril sa im vyhrať iba jeden zápas.
Stráňavy 1:0 N.Lúčka
N.Lúčka 1:2 Varín
N.Lúčka 3:0 Tspan style=/strongurie
Víťazom turnaja sa stali domáce Stráňavy, ale keďže hrajú 4.ligu a pohár Teodora Zvaru môže získať iba mužstvo z obfz tak si pohár odniesli futbalisti Varína.
Dorastenci budú obhajovať Turnaj Teodora Zvaru v Stráňavoch
Dorastencov taktiež čaká v sobotu 29.júna 2013 turnaj. Nstrong Najlepšícolor:#0000FF; hráč - Jakub Beháň (Strečno)aši sa zúčastnia, pretože sú minuloroční víťazi. Okrem našich štartujú ncolor:#FF0000;V Krasňanoch s nezáslúženou štvorkouspan style=div/div /spana turnaji tieto mužstvá: víťaz 1.triedy Fatran Varín, víťaz 2.triedy Družstevník Turie a usporiadateľský celok Baník Stráňavy. Držme našim palce, aby opäť doniesli pohár domov.
V sobotu 1.ročník Memoriálu Adama Krajčíka v Krasňanoch
Áčkari si riadne ani neoddýchnu po sezóne a už ich čaká prvý z letných turnajov. /strongMojš 1:5 KrasňanyV sobotu 29. júna 2013 sa koná 1.ročník Memoriálu Adama Krajčíka v Krasňanoch, kde naši obhajujú víťazstvo z minulého roka. Na turnaji štartujú tieto mužstvá: domáci TJ Fatran Krasňany, TJ Fatran Varín, TJ Považan N.Lúčka, Gmina Strumieň(Poľsko). Naši z 19:00 Vyhodnotenie turnajaačínajú o 9:00 proti domácemu celku - Krasňany. Druhý zápas ich čaká buď o 15:00 alebo 17:00 podľa toho, či prvý zápas vyhrajú alebo prehrajú. O občerstvenie je postarané a po skončení turnaja je pripravená zábava do skorého rána.
Áčko jednoznačne prevalcovalo P.Chlmec a zaistilo si 12.miesto
Áčkari, ak nechceli skončiť na 13.mieste tak museli vyhrať posledný zápas s Považským Chlmcom. Keby naši prehrali, museli by sa spoliehať aj na zakopnutie Višňového vo Varíne. Naši sa však na nikoho nechceli spoliehať a všetko chceli mať vo svojich rukách. Prvé minúty sa hrala vyrovnaná partia. Hostia mohli otvoriť skóre po asi jedinej chybe M.Ondráša v zápase. Našťastie útočník trafil dobre postaveného Niníka. Hneď na to sa však vážne zranil Ľ.Tavač, ktorého vystriedal jeho brat Lukáš. V 10.minúte otvoril skóre D.Mrázik prekrásnou krispan style= /strongžnou strelou - 1:0. O desať minút neskôr sa sám na brankára rútil Loderer, ktorý si ho krásne položil a loptu poslal do prázdnej bránky - 2:0. V 37.minúte bol faulovaný M.Sedúch.
K štandartke sa /div/divpostavil L.Tavač, ktorý krásnym centrom našiel M.Mrázika a ten sa hlavou nemýlil - 3:0. O päť minút na to premenil samostatný nájazd D.Mrázik - 4:0. Polčasový výsledok ako z rozprávky. V 55.minúte nacentroval do šestnácolor:#3366FF;strongfont-size:medium;divstrongstky M.Sedúch, následne chyboval hosťujúci brankár a Matejík pohodlne do prázdnej brány zvýšil stav na 5:0. Naši si vytvárali celý zápas veľké šance, ktoré však nepremenili. V 76.minúte bol v pokutovom území faulovaný L.Tavač a k penalte sa postavil Loderer, ktorý s prehľadom premenil - 6:0. Do konca stretnutia už nepadol žiadny gól a tak si P.Chlmec odniesol na záver sezóny poltucet gólov z Nezbuda.
TJ Považan N.Lúčka 6:0 TJ Považský Chlmec (4:0)
G: 10., 42. D.Mrázik, 20., 76. Loderer (druhý z 11m), 37. M.Mrázik, 76. Matejík
Zostava: Niník - Fábel, M.Ondráš, M.Mrázik, D.Sedúch - Matejík, D.Mrázik, M.Sedúch, Ľ.Tavač(9.L.Tavač) - Lonc, Loderer
Dorast aj napriek dvom penaltám vyhral
Dorastencov čakal posledný zápas proti Nededzi. Už v 3.minúte viedol 1:0 po góle Urbaníka. O pár minút pridal Urbaník aj druhý gól a už sa zdal/strongo, že naši majú vo vrecku isté tri body. Ale Nededzi sa podarilo skorigovať do polčasu na 2:1. V 35.minúte odpískal hlavný rozhodca penaltu, keď fauloval brankár D.Fábel. Našťastie hráč netrafil bránu. V 54.minúte opäť hlavný rozhodca ukázal na biely bod a hostia kopali druhú penaltu. V bráne už však stál Peter Zicho a ten penaltu zneškodnil. Avšak hosťom sa aj napriek dvom nepremeneným penaltám podarilo vyrovnať na 2:2. V 73.minúte však rozhodol o zápase svojím hetrikom Urbaník a tak sa naši mohli tešiť z víťazného konca.
TJ Považan N.Lúčka 3:2 OŠK Nededza (2:1)
G: Urbaník 3